Yerleşme kanaması ne zaman olur?

ProXima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2021
722
1.969
43
Merhabalar..1.5 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz bu ay tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdim hem de yaşadığım şehir de olmadığı için başka şehire gidicez..Bu ay yumurtlama dönemin de beyaz çok yoğun değişik bir akıntım oldu önemsemedim, fakat az önce lavaboda peçeteye pembe lekeler geldi acaba yerleşme kanaması mı diye düşündümama heyecan yapmak istemiyorum artık test alıp hüsrana uğramaktan da yoruldum.. regl me yaklaşık bir hafta var bu kadar erken yerleşme kanaması olur mu ?

Herşey olabilir gönlünüzdeki olur inşallah siz sabırla lütfen gününüzün geçmesini bekleyin. Testi de o zaman yaptırmayı düşğnğn şu an çok erken gebelik olsa bile çıkmama ihtimali yüksek boşuna morelinizi bozmayın

Teşekkür ederim İnsan umutlanmamak için zor tutuyor kendini

Merhaba acaba test yaptinizmi benimde aynı şey başıma geçti merak ettim

Merhaba acaba test yaptinizmi benimde aynı şey başıma geçti merak ettim
Henüz erken diye test yapmadım ama meraktan da zor duruyorum yalan yokAdetime üç gün kaldı biraz daha beklemek istedim, negatif sonuç görmekten çok yoruldum çünkü.Sizin belirtileriniz var mı?

Henüz erken diye test yapmadım ama meraktan da zor duruyorum yalan yokAdetime üç gün kaldı biraz daha beklemek istedim, negatif sonuç görmekten çok yoruldum çünkü.Sizin belirtileriniz var mı?
Açıkçası dün başladı benm lekelenmem üstüne adetime 10gun vardı öğle abdest almak için lavaboya girmiştim baktım peçetem kahverengi leke olmuş şaşırdım ilk defa öyle bişey başıma geçti sonrasında gelmedi akşama doğru tekrar geldi sonra yine gelmedi bugün tekrar lavaboya girdiğimde dunkinden bir tık daha fazla gelmiş ama bu sefer peceteyle sildigimdede geldi çok çok açık Pembe geldi şuan bekliyorum bitmesini kanamam bitince kaset test alıp bakicam çünkü kanamadan 3gun sonra yapsan kasette silik çizgi çıkıyormuş öyle duydum tabi umitlenmek istemiyorum dün leke gelince heyecanla kan testi yaptım bişey çıkmadı

Yani erken yaptığım için çıkmadığıni dusunuyorum çünkü ilk defa böyle bişey geliyo başıma senin az kalmış aslında bı kaset test alıp yap bence belki çıkar ben hiç sabredemiyorm eğer yaaprsanda sonucunu atarmisun merak ediyorum

Ben regl günümden başlayıp bir hafta aralıklarla yerleşme kanaması yaşadım peçeteye sildikçe geliyordu kırmızı değil rengi açık pembe kahverengi gibiydi inşallah vardır canım seninde 1 hafta geçince test yaptım ben geç döllenme oldu bende

Benim senin ki kadar uzun sürmedi ama lekelenme tek sefer gördüm sadece..Umarım beklediğimize kavuşuruz, yarın sabah test yapmayı düşünüyorum haber veririm mutlaka, sende haber ver.İnşallah güzel haberler

Benim de açık pembeydi ama uzun sürmedi, umarım pozitif olur.Teşekkürler

Benim senin ki kadar uzun sürmedi ama lekelenme tek sefer gördüm sadece..Umarım beklediğimize kavuşuruz, yarın sabah test yapmayı düşünüyorum haber veririm mutlaka, sende haber ver.İnşallah güzel haberler
İnsallh kesinlikle yazicam sende yarın ins güzel haberlerini alırız..

Kasetmi yaptın kan mi
Kasetse eğer belli olmaz eğer önceden erkenden adet olmuyorsan illaki bişey vardır adetin gecikmesine bak hatta kadın doğuma randevu al ozmaana adetin gecikmiş olur gdiersin varsa zaten orada gözükür bn direk kadın doğuma alicam ama bnm bugün 3.gunu lekelenmem var bitmiyo surkeli kahverengi geliyo bnde cokk korkuyorum düşük felan olur diye ve belim cokk agriyo korkuyorum randevu bulabilsem gidicem

Kaset test yaptım, bir iki gün geçsin tekrar deneyeceğim..Benim lekelenmem sürmedi zaten bitti, senin ki devam ediyorsa mutlaka git doktora, güzel şeyler düşün güzel olsun inşallah

Kaset test yaptım, bir iki gün geçsin tekrar deneyeceğim..Benim lekelenmem sürmedi zaten bitti, senin ki devam ediyorsa mutlaka git doktora, güzel şeyler düşün güzel olsun inşallah
İnşallah ya sürekli tuavlete gidip bakıyorum resmen pskilojimi bozmusm

Canım merava bugün gittim doktora 5.gunum bugün leke gelmesinde daha adetime 6gun var yaşlı bı doktora baktı hiç bişey anlamadım geldi bana dedi iltihabın var nasıl olur ilk defa çıktı daha öncesinde tertemizdi hicbiseyim yoktu birden bire nereden çıktı acaba gebeliğe engellmi yada biraz daha beklesemmi sence yardımcı olurmusun yaa

İltihap mı İltihap kanamaya sebep olur mu ki benim bildiğim akıntıya sebep olur..Bence başka doktora da danış sen, daha adetine varmış ta senin..İhmal etmeden iyi bir doktora git derim..Kan testi verdin mi hiç

İltihap mı İltihap kanamaya sebep olur mu ki benim bildiğim akıntıya sebep olur..Bence başka doktora da danış sen, daha adetine varmış ta senin..İhmal etmeden iyi bir doktora git derim..Kan testi verdin mi hiç
Canım ya hiç sorma başıma geleni gerçekten bu mesajları kim okuyorsa bence hiç bı doktora girmesinler beklediler adetlerinin geçmesini ona göre evde test yapıp gitsinler gerçekten yerlesmeymis duymuş buymuş kendi kendimizi teselli etmeye çalışıyoruz eşim inanmadı çünkü bende ağrı yok bişey yok gittim özele doktor muayene etti tertemiz herşey dedi rahminde yumurtalıklar da tertemiz dedi ben rahtaladim hamileliğe engel bı durumun yok dedi hormonda yaptı bişey çıkmadı lekem hala devam ediyo yarın bakicam zaten 5gun sonra adetim baslicak bakalım ne olucak beklicem bn hala inaniyorum çünkü adet gördüğümü düşünmüyorum hiç alakası yok adet kanamasiyla hem surkeli gelmiyo hem çok az kahve hemde arada sulu leke geliyo bilmiyirum oyuzden beklicem zaman herseyin ilacı doktorların hiç bı dediğine innamicam artık ben sabah duyduğumda devletten ağladım gereksiz yere ilaç içicektim allh tüm kadınlara sabır versin valla çok zor

Merhaba test yaptınız mı tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…