Yerleşme kanaması ne zaman olur

Yerleşme kanaması

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

zehragzl35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
6
1
1
30
Bu ay döngüde 20 . Gün Pembe ve pas lekesi şeklinde lekelenmem oldu. Normalde 30 günde adet oluyorum . Yerleşme kanaması olabilir mi. Ama şimdi renk biraz koyulaşır ve koyu kahve koyu pembe gibi. Ama miktar çok çok az. Alt karnıma kramplar giriyor. Daha adetime 10 gün var . Bu adetse neden bu kadar erken geldi. Yerleşme kanaması bu kadar erken olabilir mi .

canım benimde öyle olmuştu adete daha 10 gün filan vardı kist oluşmuş ondan ara kanama olmuş primolut kullandım o ay düzeldi canım bir daha olmadı

canım benimde öyle olmuştu adete daha 10 gün filan vardı kist oluşmuş ondan ara kanama olmuş primolut kullandım o ay düzeldi canım bir daha olmadı
Yaaa. Yerleşme kanaması olması mümkün değil mi yani. 3 gün kadar sürdü şuan kesildi. Sadece bir serçe parmağın kadar anca gelmistir toplamda. Renkli koyu kahve ve açık pembeydi. Yerleşme kanaması yola tutuyor ama adetimden 10 gün kadar önce olması . Yani yerleşme kanaması ne zaman olur acaba normalde

Birde 2 ay önce rahim filmi çekildim herhangi bir sknt yoktu. Kist olsa belki olmaz mıydı ?
Yerleşme de olabilir belki erken döllenme olduysa rahim filminde yumurtalıkta kist olup olmadığı gözükmüyor diye biliyorum ben tüpler açık mı rahmin şekli normal mi ona bakılıyor ama sen adetini bekle bakalım ne olacak , inşallah yerleşme kanamasıdır

Benim batdan 2 gün önce pembe akıntı batdan 1 hafta sonra kahverengi leke gelmişti doktor yerleşme demişti kahverengi olana zaten sonra kırmızıya döndü bir süre sonra düşük yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…