- 22 Ağustos 2025
- 15
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi zehragzl35
-
Yaaa. Yerleşme kanaması olması mümkün değil mi yani. 3 gün kadar sürdü şuan kesildi. Sadece bir serçe parmağın kadar anca gelmistir toplamda. Renkli koyu kahve ve açık pembeydi. Yerleşme kanaması yola tutuyor ama adetimden 10 gün kadar önce olması . Yani yerleşme kanaması ne zaman olur acaba normaldecanım benimde öyle olmuştu adete daha 10 gün filan vardı kist oluşmuş ondan ara kanama olmuş primolut kullandım o ay düzeldi canım bir daha olmadı
Birde 2 ay önce rahim filmi çekildim herhangi bir sknt yoktu. Kist olsa belki olmaz mıydı ?canım benimde öyle olmuştu adete daha 10 gün filan vardı kist oluşmuş ondan ara kanama olmuş primolut kullandım o ay düzeldi canım bir daha olmadı
Yaaa. Yerleşme kanaması olması mümkün değil mi yani. 3 gün kadar sürdü şuan kesildi. Sadece bir serçe parmağın kadar anca gelmistir toplamda. Renkli koyu kahve ve açık pembeydi. Yerleşme kanaması yola tutuyor ama adetimden 10 gün kadar önce olması . Yani yerleşme kanaması ne zaman olur acaba normalde
Yerleşme de olabilir belki erken döllenme olduysaBirde 2 ay önce rahim filmi çekildim herhangi bir sknt yoktu. Kist olsa belki olmaz mıydı ?
Aynen birebir dediğiniz şekilde yaşadım adetime 8 gün falan vardıBu ay döngüde 20 . Gün Pembe ve pas lekesi şeklinde lekelenmem oldu. Normalde 30 günde adet oluyorum . Yerleşme kanaması olabilir mi. Ama şimdi renk biraz koyulaşır ve koyu kahve koyu pembe gibi. Ama miktar çok çok az. Alt karnıma kramplar giriyor. Daha adetime 10 gün var . Bu adetse neden bu kadar erken geldi. Yerleşme kanaması bu kadar erken olabilir mi .
HamilemiydinizAynen birebir dediğiniz şekilde yaşadım adetime 8 gün falan vardı
Hayır henüz olmadım bugun olmam gerekiyor . Gebelik testi yapayım mı bilemiyorum. Bacaklarımda aşırı ağrı oldu ama lekelenmeyle birlikte şimdide daha çok sol bacagimda Ağrı oluyor. Aşırı başağrısı var birde. Normalde çok bas agrimda olmaz ama . Ama bacak ağrılarım sebebiyle adet olacağım gibi hissediyorumAdet oldun mu leke devam mı ? Z zehragzl35
Evet hamileydim 36.haftadayım su anHamilemiydiniz
Ya çok şükür . Peki ne zaman test yaptınız. Birde başka ne belirtilerinin oldu lütfen yazar mısınız. Benim bacak ağrım var aşırı baş ağrım var. Mide bulantım var ama adetten öncede mide bulantısı ve bacak ağrısı yaşıyorum normaldeEvet hamileydim 36.haftadayım su an
Benim de çok yoğun bacak ağrım oldu bel ağrım da oldu adet olmayı bekledim sırf bu nedenle ama meğer yerleşme sebepli ağrılarmış. Testi adetime 2 gün kala yapmıştım 134 çıkmıştı beta hcg. Sırf ağrılardan dolayı ağır bir ağrı kesici almak için yapmıştım testi hiç umudum yoktu. Ama çok şükür oldu. İnşallah siz de hamilesinizdirYa çok şükür . Peki ne zaman test yaptınız. Birde başka ne belirtilerinin oldu lütfen yazar mısınız. Benim bacak ağrım var aşırı baş ağrım var. Mide bulantım var ama adetten öncede mide bulantısı ve bacak ağrısı yaşıyorum normalde
İnşaallah yani normal idrar testi yapmadınız o zaman. Ben erken gebelik testi aldım ama gecikme olursa bir hafta sonra yaparım dedim kendi kendime. Negatif çıkarsa yine bir umut oluyor. O zaman çok kötü oluyor malesefBenim de çok yoğun bacak ağrım oldu bel ağrım da oldu adet olmayı bekledim sırf bu nedenle ama meğer yerleşme sebepli ağrılarmış. Testi adetime 2 gün kala yapmıştım 134 çıkmıştı beta hcg. Sırf ağrılardan dolayı ağır bir ağrı kesici almak için yapmıştım testi hiç umudum yoktu. Ama çok şükür oldu. İnşallah siz de hamilesinizdir
Erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra da kan verdim aynı gün. Sizi iyi anlıyorum yaklaşık 1 sene her ay test yaparak bekledim ama vakti gelince oluyormuş inanın bunaİnşaallah yani normal idrar testi yapmadınız o zaman. Ben erken gebelik testi aldım ama gecikme olursa bir hafta sonra yaparım dedim kendi kendime. Negatif çıkarsa yine bir umut oluyor. O zaman çok kötü oluyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?