• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması ne zaman olur

Yerleşme kanaması

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

zehragzl35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
7
1
1
30
Bu ay döngüde 20 . Gün Pembe ve pas lekesi şeklinde lekelenmem oldu. Normalde 30 günde adet oluyorum . Yerleşme kanaması olabilir mi. Ama şimdi renk biraz koyulaşır ve koyu kahve koyu pembe gibi. Ama miktar çok çok az. Alt karnıma kramplar giriyor. Daha adetime 10 gün var . Bu adetse neden bu kadar erken geldi. Yerleşme kanaması bu kadar erken olabilir mi .

canım benimde öyle olmuştu adete daha 10 gün filan vardı kist oluşmuş ondan ara kanama olmuş primolut kullandım o ay düzeldi canım bir daha olmadı

canım benimde öyle olmuştu adete daha 10 gün filan vardı kist oluşmuş ondan ara kanama olmuş primolut kullandım o ay düzeldi canım bir daha olmadı
Yaaa. Yerleşme kanaması olması mümkün değil mi yani. 3 gün kadar sürdü şuan kesildi. Sadece bir serçe parmağın kadar anca gelmistir toplamda. Renkli koyu kahve ve açık pembeydi. Yerleşme kanaması yola tutuyor ama adetimden 10 gün kadar önce olması . Yani yerleşme kanaması ne zaman olur acaba normalde

Yaaa. Yerleşme kanaması olması mümkün değil mi yani. 3 gün kadar sürdü şuan kesildi. Sadece bir serçe parmağın kadar anca gelmistir toplamda. Renkli koyu kahve ve açık pembeydi. Yerleşme kanaması yola tutuyor ama adetimden 10 gün kadar önce olması . Yani yerleşme kanaması ne zaman olur acaba normalde
Birde 2 ay önce rahim filmi çekildim herhangi bir sknt yoktu. Kist olsa belki olmaz mıydı ?
Yerleşme de olabilir belki erken döllenme olduysa 🧐 rahim filminde yumurtalıkta kist olup olmadığı gözükmüyor diye biliyorum ben tüpler açık mı rahmin şekli normal mi ona bakılıyor ama sen adetini bekle bakalım ne olacak , inşallah yerleşme kanamasıdır 🥰👼🏻

Benim batdan 2 gün önce pembe akıntı batdan 1 hafta sonra kahverengi leke gelmişti doktor yerleşme demişti kahverengi olana zaten sonra kırmızıya döndü bir süre sonra düşük yaptım

Hala geliyor leke bugün 4. Gece sadece peceteye bulaşıyor. Yerleşme Max 3 gün olur diyorlar o zaman değil heralde yerleşme

Back
X