En son verdiğimde 3.96’ydı işte bu kaç sonrasını böyle gösteriyor acaba erken gebelik testiAyy var galiba yaakan verecek misin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son verdiğimde 3.96’ydı işte bu kaç sonrasını böyle gösteriyor acaba erken gebelik testiAyy var galiba yaakan verecek misin canım
senin en son kaç çıktı tekrar verdin mi testAyy var galiba yaakan verecek misin canım
Hangi markanın testi genelde etkenler 20-25 üstü ölçüyor.En son verdiğimde 3.96’ydı işte bu kaç sonrasını böyle gösteriyor acaba erken gebelik testi
Ha o markayı bilmiyorum ama içinde prospektüs falan vardır kaç hcg üstü ölçüğü yazar canım. Bende öyle asla bulamıyorlar ama versen daha iyi sanki en azından artış ile ilgili fikri olur doktorunda çünkü isteyecek muhtemelen yeni olduğu için düşük olacak değer sonra bir daha isteyecek artış görmek içinPyro clinic diye bi marka awox ve early yoktu bunu verdi iki tane aldım bende yarın sabah kontrol edicem koyulaşmayı kan vermeden doktora gitmeyi düşünüyorum delik deşik oluyor bulamıyorlar damarı bende
10 mg ve üsti yazıyor aciller almıyormuş kan doğrumu direkt kadın doğumamı gideyim doktorun kan alması içinHa o markayı bilmiyorum ama içinde prospektüs falan vardır kaç hcg üstü ölçüğü yazar canım. Bende öyle asla bulamıyorlar ama versen daha iyi sanki en azından artış ile ilgili fikri olur doktorunda çünkü isteyecek muhtemelen yeni olduğu için düşük olacak değer sonra bir daha isteyecek artış görmek için
Acilde direk söylersen almıyor bende acilde aldırdım ama çok karın ağrım var dayanamıyorum falan dedim doktor muayene ederken hamilelik şüphem de var dedim kendi istediği testlerin yanında ekstra aldı10 mg ve üsti yazıyor aciller almıyormuş kan doğrumu direkt kadın doğumamı gideyim doktorun kan alması için
Üstteki sabah yaptığım alttaki dün yaptığımAcilde direk söylersen almıyor bende acilde aldırdım ama çok karın ağrım var dayanamıyorum falan dedim doktor muayene ederken hamilelik şüphem de var dedim kendi istediği testlerin yanında ekstra aldı
Yaa kesin hamilesin senÜstteki sabah yaptığım alttaki dün yaptığım![]()
Salı günü direkt kadın doğuma gidicem beklemeden o kanda alır hem alttan baktırmicam ne olur ne olmaz diye kese oluşma haftasını beklerimYaa kesin hamilesin sen![]()
Hcg daha 500-1000 değilse zaten vajinalde bakmaz. Muhtemelen kan alacak ya aynı gün yada yarın yine gel diyecek hcg ni görmek için duruma göre tarih verecek. Vajinalde hiç bir sorun yok yani eşin maks. girdiğinden daha az giriyorlar 3-5 cm bile değil yaniSalı günü direkt kadın doğuma gidicem beklemeden o kanda alır hem alttan baktırmicam ne olur ne olmaz diye kese oluşma haftasını beklerim
Ya kanama olmaması iyi ama bazıları normal diyor onlarda hemen doktora gidip teyit edip bunu söylüyorlar. Bu tarz lekelenme kanama ihmale gelmez hemen bir doktora gitseydim gitmediysen git bir acile neymiş ne değilmiş öğren duruma göre progesteron verir doktor genelde öyle yapıyorlar ne olur ne olmaz diyeTemizlik yaptım bugün belim ağrıdı yine hafif sulu kahve kan gelmiş kasıklarım ayağa kalkınca ağrıyor onun dışında biley yok telaş etmeme gerek var mı
Acilede alttan muayene ediyorlar mı pekiYa kanama olmaması iyi ama bazıları normal diyor onlarda hemen doktora gidip teyit edip bunu söylüyorlar. Bu tarz lekelenme kanama ihmale gelmez hemen bir doktora gitseydim gitmediysen git bir acile neymiş ne değilmiş öğren duruma göre progesteron verir doktor genelde öyle yapıyorlar ne olur ne olmaz diye
Daha hcg vermediğin için önce ona bakarlar kesinleştirirler. Değerinin kaç çıktığı önemli bin üstü olursa vajinal daha yüksek olursa karından olur ama bakarlar mi bakmazlar mi bilmiyorum ama sana tavsiyem evet çekiniyorsun ama lekelenmen oluyor burada hiç muayeneyi değil bebeğini düşünAcilede alttan muayene ediyorlar mı peki
Daya doktor almış eşim misafir var evde yaptım hemen iki ara bi dere böyle çıktı değişik marka olduğu için silik çıkmış olabilir mi leke daha gelmedi henüxDaha hcg vermediğin için önce ona bakarlar kesinleştirirler. Değerinin kaç çıktığı önemli bin üstü olursa vajinal daha yüksek olursa karından olur ama bakarlar mi bakmazlar mi bilmiyorum ama sana tavsiyem evet çekiniyorsun ama lekelenmen oluyor burada hiç muayeneyi değil bebeğini düşün
Yani olabilir tabi bide akşam sonuçta ama hani uzman değiliz tam olarak ne olduğunu neden olduğunu bilemeyizDaya doktor almış eşim misafir var evde yaptım hemen iki ara bi dere böyle çıktı değişik marka olduğu için silik çıkmış olabilir mi leke daha gelmedi henüx
Dys doctor yalancı pozitif çıkarıyorDaya doktor almış eşim misafir var evde yaptım hemen iki ara bi dere böyle çıktı değişik marka olduğu için silik çıkmış olabilir mi leke daha gelmedi henüx
Gidicem acile test yaptım pozitif çıktı ama kan vermedim henüz bugün sırt ağrısından duramadım kan geldi diye söylicemYani olabilir tabi bide akşam sonuçta ama hani uzman değiliz tam olarak ne olduğunu neden olduğunu bilemeyiz
Kan versemde iki gün sonra tekrar vericem anlayamam yoksaYani olabilir tabi bide akşam sonuçta ama hani uzman değiliz tam olarak ne olduğunu neden olduğunu bilemeyiz