YERLEŞME KANAMASI OLABİLİR Mİ LĞTFEN BAKIN

KelebeksiRY

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
2.593
3.079
63
Selam kızlar daha önce de sorularımda bahsettiğim gibi bazı belirtileri yaşıyordum şuan reglime 7 veya 8 gün var ve sabah yumurta akı gibi akıntıyla beraber kahverengi lekelenmem oldu böyle soluk az miktarda. Ayrıca belimde de ağrı var tek tarafta kalçama doğru inen. Bu yerleşme kanaması olabilir mi bilenler yazarsa beni çok mutlu eder. Şimdiden teşekkürler hanımlar 🤍

Selam kızlar daha önce de sorularımda bahsettiğim gibi bazı belirtileri yaşıyordum şuan reglime 7 veya 8 gün var ve sabah yumurta akı gibi akıntıyla beraber kahverengi lekelenmem oldu böyle soluk az miktarda. Ayrıca belimde de ağrı var tek tarafta kalçama doğru inen. Bu yerleşme kanaması olabilir mi bilenler yazarsa beni çok mutlu eder. Şimdiden teşekkürler hanımlar 🤍
Gebelik testi yaptın mı?

Gebelik testi yaptırın adetinize kaç gün var 🤗

Selam kızlar benim de ayın 27 oldu 1 de bitti ilişkiden sonra dün den beri pembe alıntı var bu yerleşme kanaması olabilir mi. Biz de bebebiş için tedavi görüyoruz benim gibi bu tür erken pembe akıntı görüp hamile kalanlar varmı.

Bu kadar erken gelmio. Reglinin üçüncü günü fln gelio ama her insanda farklı oluodur.

Selam kızlar benim de ayın 27 oldu 1 de bitti ilişkiden sonra dün den beri pembe alıntı var bu yerleşme kanaması olabilir mi. Biz de bebebiş için tedavi görüyoruz benim gibi bu tür erken pembe akıntı görüp hamile kalanlar varmı.
Rengi çok koyuydu. Ben her hamilelikte gördüm yerleşme kanaması. Baya koyu renk bi de reglinin 3 ya da 4 üncü günü oluo ama bana bole başkalarına nasıl bilemem. En yakın iki arkadaşım hiç görmediğini soluo

Rengi çok koyuydu. Ben her hamilelikte gördüm yerleşme kanaması. Baya koyu renk bi de reglinin 3 ya da 4 üncü günü oluo ama bana bole başkalarına nasıl bilemem. En yakın iki arkadaşım hiç görmediğini soluo
Ay hadi inşallah benim de öyledir dünden beri de adet sancısı gibi hafif sancılarım oluyor çok dua ediyorum bu defa olsun artık.

Benimde reglim 3 gün geçti bhcg 16 çktı kasıklarımda ağrı var 2 gündürde kahverengi leke geliyor yerlerme kanaması mı bu?

Benimde reglim 3 gün geçti bhcg 16 çktı kasıklarımda ağrı var 2 gündürde kahverengi leke geliyor yerlerme kanaması mı bu?
regl gecikmesinden sonra yerleşme kanaması geliyor mu bende de kanama var 11 gün gecikmeden sonra düsük mü yapıyorum diyorum ama ağrısız bi kanama

Arkadaşlar merhaba sürecimi anlatamak istiyorum . Bir de görsel için sizden çok özür dilerim 7 aylık evliyim ilk gebelik öncesi bilgim yok maalesef çok.
26 aralıkta adet bekliyordum. Normalde 28 günde bir olurum ve 5 gün sürer.
Adetim 4 gün gecikince beta hcg 3.2 çıktı. Bana bekle biraz daha belki geç döllenme olmuştur dediler. Dayanamayıp bugün sabah (gecikmemin 6.günü) erken gebelik testi yaptım maalesef tek çizgi 🥲 Akşamüstü inanılmaz bir bel ve kasık ağrısı ile kanama başladı. Çok az ve rengi adetten farklı gibi geldi bana. Sabah idrar negatif 10 saat sonra yerleşme kanaması gibi bişey sizce nedir bu durum ? Yarım pedi doldurmadı, sürekli akıntı değil ve rengi şu şekilde. (GÖRSEL İÇİN ÇOK ÖZÜR DİLERİM)

Son düzenleyen: Moderatör:
yerleşme kanaması olabilir çok yoğun değil siz yinee test yaptırın

BİRAZ UZUN AMA KUSURA BAKMAYIN

Hanımlar mrb benimde bi sorum olacak umarım cevaplarsınız eşim yurt dışındaydı 24 aralıkta döndü iki kere geri çekilmeyle ilişkimiz oldu ertesi gün şehir dışına çıktı başka ilişki olmadı 2 gün sonra çok afedersiniz özür diliyorum tuvalete gittiğimde donmuş meni gördüm çamaşırımda normalde dün olmam gereken adeti ilişkiden bi hafta sonra lekelenme tarzında 3 gün yaşadım ilk gün peçeteye sadece ikinci gün bi tık arttı üçüncü gün leke ve bitti ayın birinde bitti ve o günden beri aşırı kasık bel ağrısı baş dönmesi mide bulantısı uyku şikayetlerim var doktora gitti leke bittikten 5 gün sonra kan negatif ama rahim kalınlığı 12 mm dedi bi kaç gün sonra tekrarla testi dedi hamile olma ihtimalim var mıdır bu kalınlık kqnamadan 5 gün sonra normal mi fazla mı acaba çok teşekkürler şimdidien

Back
X