- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi KelebeksiRY
-
Gebelik testi yaptın mı?Selam kızlar daha önce de sorularımda bahsettiğim gibi bazı belirtileri yaşıyordum şuan reglime 7 veya 8 gün var ve sabah yumurta akı gibi akıntıyla beraber kahverengi lekelenmem oldu böyle soluk az miktarda. Ayrıca belimde de ağrı var tek tarafta kalçama doğru inen. Bu yerleşme kanaması olabilir mi bilenler yazarsa beni çok mutlu eder. Şimdiden teşekkürler hanımlar
Yok daha yapmadım canım erken daha diye düşündümGebelik testi yaptın mı?
7 veya 8 gün var. Bu bahsettiğim yerleşme kanamasına benziyor mu sizce yani bilginiz var mıGebelik testi yaptırın adetinize kaç gün var
Artık test yapmış olmalısınız. Yapmadıysanız da yapın bence. Gebelik varsa çıkacaktır.7 veya 8 gün var. Bu bahsettiğim yerleşme kanamasına benziyor mu sizce yani bilginiz var mı
Bugün erken test yaptım maalesef negatif sanırım nasip değilmişArtık test yapmış olmalısınız. Yapmadıysanız da yapın bence. Gebelik varsa çıkacaktır.
İnşallah siz de en hayırlı zamanda hamile kalırsınız.Bugün erken test yaptım maalesef negatif sanırım nasip değilmişUmarım burda yazan isteyen herkes güzel sonuçlar alır
Bu kadar erken gelmio. Reglinin üçüncü günü fln gelio ama her insanda farklı oluodur.Selam kızlar daha önce de sorularımda bahsettiğim gibi bazı belirtileri yaşıyordum şuan reglime 7 veya 8 gün var ve sabah yumurta akı gibi akıntıyla beraber kahverengi lekelenmem oldu böyle soluk az miktarda. Ayrıca belimde de ağrı var tek tarafta kalçama doğru inen. Bu yerleşme kanaması olabilir mi bilenler yazarsa beni çok mutlu eder. Şimdiden teşekkürler hanımlar
Rengi çok koyuydu. Ben her hamilelikte gördüm yerleşme kanaması. Baya koyu renk bi de reglinin 3 ya da 4 üncü günü oluo ama bana bole başkalarına nasıl bilemem. En yakın iki arkadaşım hiç görmediğini soluoSelam kızlar benim de ayın 27 oldu 1 de bitti ilişkiden sonra dün den beri pembe alıntı var bu yerleşme kanaması olabilir mi. Biz de bebebiş için tedavi görüyoruz benim gibi bu tür erken pembe akıntı görüp hamile kalanlar varmı.
Ay hadi inşallah benim de öyledir dünden beri de adet sancısı gibi hafif sancılarım oluyor çok dua ediyorum bu defa olsun artık.Rengi çok koyuydu. Ben her hamilelikte gördüm yerleşme kanaması. Baya koyu renk bi de reglinin 3 ya da 4 üncü günü oluo ama bana bole başkalarına nasıl bilemem. En yakın iki arkadaşım hiç görmediğini soluo
Benimde reglim 3 gün geçti bhcg 16 çktı kasıklarımda ağrı var 2 gündürde kahverengi leke geliyor yerlerme kanaması mı bu?Rengi çok koyuydu. Ben her hamilelikte gördüm yerleşme kanaması. Baya koyu renk bi de reglinin 3 ya da 4 üncü günü oluo ama bana bole başkalarına nasıl bilemem. En yakın iki arkadaşım hiç görmediğini soluo
regl gecikmesinden sonra yerleşme kanaması geliyor mu bende de kanama var 11 gün gecikmeden sonra düsük mü yapıyorum diyorum ama ağrısız bi kanamaBenimde reglim 3 gün geçti bhcg 16 çktı kasıklarımda ağrı var 2 gündürde kahverengi leke geliyor yerlerme kanaması mı bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?