Canım şöyleki benim 2023 de bebeğim doğdu evde ilaç tedavi vs ile bu arada benlik hiçbir sorun yok eşimde afedersiniz hareket bozukluğu ve hareketsizlik sorunları vardı hâlâ da var arttı. Bebeğimi kaybettim sene sonuna doğru hastaydı doğduktan sonra ortaya çıktı ve ilerledi 6 aylıkken kaybettim

aşılama ile doktor tutma ihtimali var dedi ben çok iyiydim sağlıklıydım hiç sorun çıkmadı diye. Rahim filmi bile çekmeye gerek yok dedi. Femera kullandım 5 gün ve devamlı TENDA Jinopol şase kullanacakmışım hamilelikte de 3 ay. Ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım pazar gece 2 de pazartesi 1bucuk gibi aşılama yapıldı bugün 13. gün. Başta benim akıntı ile kan geliyordu ne kırmızı ne pembe ortası açık bi renkti ama bi iki kez geldi her defasında değil. Ve çamaşıra geçmiyordu sadece akıntı ile. Sonraki gün öyle kahverengi bi akıntı çamaşırımda gördüm ki ürktüm ama yorumlardan dolayı korkmadım . Az miktarda yani öyle çok değil. Adetim çok duzensiz değildir 1-2 gün belki erken olur bazen ama şuan erken 28 de olmam gerekiyor. Dün çok koyu kırmızı kanama oldu ve siyah parçalar gördüm yani adette çok ped değişirken bi sabh bi akşam kullandım ama az değildi kanama adettir dedim çoğu yorumda sonradan hamilelik öğrenen varmış bi iki gün süren ve benim adetim 5-6 gün sürer ama şuan kesildi hamile olabilir miyim

başta testler negatifti dün ertesi gün bugün çok hafif belirgin silik çizgi var ama net değil ve farklı markalar denedim, yarın kontrolüm var beta hcg bakılacak dua edin lütfen rabbim herkese hayırlısını nasip etsin tabi ama bebeğimi acı bi şekilde kaybettim çok istiyordum olsun eşimi çok zor ikna ederek gittik hastaneye bidaha gelmezmiş.