Yerleşme kanaması olabilir mi 🤔🤔

kaderrrtr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
347
76
18
35
Merhaba kızlar benim adetime bir hafta kala kahverengi lekelenmeler basladi Bir damla da pembemsi kan geldi başkada bişey yok lekelenmelerden iki gün önce doktora gitmiştik ultrasonla alttan muayene de yumurtalar vardı gebelik olsa yumurta olmazdı galiba

Alıntı

Benimde adetten 10 gün önce bı kaç damla kanama oldu şuan adete 6 gün var. Beyaz akıntıyla beraber bedelli belirsiz bı pembelik var kan diyemem ama bakalım test yapmak içinde erken diye düşünüyorum sizin durumunuzda bazen ayda iki kez yumurtlama olduğunu biiyorum belki ondandır ama başka bı doktora daha görünün içiniz rahat eder

Benimde adetten 10 gün önce bı kaç damla kanama oldu şuan adete 6 gün var. Beyaz akıntıyla beraber bedelli belirsiz bı pembelik var kan diyemem ama bakalım test yapmak içinde erken diye düşünüyorum sizin durumunuzda bazen ayda iki kez yumurtlama olduğunu biiyorum belki ondandır ama başka bı doktora daha görünün içiniz rahat eder
Bu benim ikinci denemem adetime ve dört gün kaldı yani aslında yarın üç gün kaldı göğüs ağrılarım hep vardı akıntı ara ara oldu karın şişliğim çok fazla var çok çabuk yoruluyorum ara ara baş ağrısı ve testlerim hepsi negatif şu anda adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor yarın sabah erken gebelik testi yapacağım

Yani tabi sizin az kalmış bn 10 gün kala başladı kasik ağrısı uykum hep var zaten göğüs hassasiyeti var ama aşırı değil üç beş damla kanamadan sonra. Beyaz yoğun akıntım .oldu şimdi akıntı hala var ama pembemsi karışık yani kanama diyemem ama değişik bı. Akıntı beklemedeyim ben hayırlısı olsun inşallah gebelik haberlerimizi veririz birbirimize 😇😇

Back