- 4 Kasım 2022
- 6
- 0
- 6
- 23
- Konu Sahibi Kupsekerimm
-
Hanimlar merhaba cuma günü biraz kahverengi kanamam oldu 2 3 damla kadar sonrasında biraz fazlalaştı normal regl tarihine 2 hafta vardı regli öncesi belirtilerin bazıları vardı ara ara mide bulantisi oldu sol kasik agrım oldu ve 2 gün önce başım çok ağrıdı bir de normalde 7 gun surerken bugun 5.gunu bitecek gibi kahverengi bi akıntı gelmiş yine yerlesme kanaması olabilir mi emin değilim bir de ben adet oluyorum zannediyorum emin olamadım erken gelince test yaptirmistim cumartesi gunu beta 0 cikti kimileri kan testi kanama bittikten sonra cikar belli olmaz diyor kimileri de hamilelik yok diyor emin olamadim yerlesme kanamasi olanlar cevap verebilir mi
adetime 6 gün var ve regl olmuşum kanama çok yok ama karın ağrısı varYerleşme kanaması regliden 2 hafta önce oluşmaz. Yumurtlama dönemi yani ara dönem kanaması/lekelenmesi yaşamışsınız
Merhaba son durum nedir bende de böyleydi kahverengi bi hafta sonra hamileydm ama kimyasaldıHanimlar merhaba cuma günü biraz kahverengi kanamam oldu 2 3 damla kadar sonrasında biraz fazlalaştı normal regl tarihine 2 hafta vardı regli öncesi belirtilerin bazıları vardı ara ara mide bulantisi oldu sol kasik agrım oldu ve 2 gün önce başım çok ağrıdı bir de normalde 7 gun surerken bugun 5.gunu bitecek gibi kahverengi bi akıntı gelmiş yine yerlesme kanaması olabilir mi emin değilim bir de ben adet oluyorum zannediyorum emin olamadım erken gelince test yaptirmistim cumartesi gunu beta 0 cikti kimileri kan testi kanama bittikten sonra cikar belli olmaz diyor kimileri de hamilelik yok diyor emin olamadim yerlesme kanamasi olanlar cevap verebilir mi
Ama hep başa sarmaktan yoruldum artık bende benim gibi olan varmı bilmiyorum 20 günde adet görüyorum ve başlamadan bir hafta önce lekelenmeler devam ediyor bu sefer oldu diyorum karnım ağrıyor sırtım ağrıyor midem eksiyor filan bilemiyorm bugün kahverengi lekelenmeler yaşıyorum koyu ins regl değildir hayirlisiMerhaba son durum nedir bende de böyleydi kahverengi bi hafta sonra hamileydm ama kimyasaldı
Evet haklısın her ay regl biter bitmez aynı muhabet bende bu ay hiç bişe yok ne pembe ne kahverengi regle de on gün kldı olsa bişe olurxu heraldeAma hep başa sarmaktan yoruldum artık bende benim gibi olan varmı bilmiyorum 20 günde adet görüyorum ve başlamadan bir hafta önce lekelenmeler devam ediyor bu sefer oldu diyorum karnım ağrıyor sırtım ağrıyor midem eksiyor filan bilemiyorm bugün kahverengi lekelenmeler yaşıyorum koyu ins regl değildir hayirlisi
Kimyasal mı olduadetime 6 gün var ve regl olmuşum kanama çok yok ama karın ağrısı var
Allah kimsenin kucağını boş koymasın canimEvet haklısın her ay regl biter bitmez aynı muhabet bende bu ay hiç bişe yok ne pembe ne kahverengi regle de on gün kldı olsa bişe olurxu heralde
o nasıl oluyor bilgim yok o konudaKimyasal mı oldu
o nasıl oluyor bilgim yok o konuda
adetten 2 hafta kadar önce olduysa yumurtlama kanaması olabilir bence ama yine adeti bekle test yaptır derimHanimlar merhaba cuma günü biraz kahverengi kanamam oldu 2 3 damla kadar sonrasında biraz fazlalaştı normal regl tarihine 2 hafta vardı regli öncesi belirtilerin bazıları vardı ara ara mide bulantisi oldu sol kasik agrım oldu ve 2 gün önce başım çok ağrıdı bir de normalde 7 gun surerken bugun 5.gunu bitecek gibi kahverengi bi akıntı gelmiş yine yerlesme kanaması olabilir mi emin değilim bir de ben adet oluyorum zannediyorum emin olamadım erken gelince test yaptirmistim cumartesi gunu beta 0 cikti kimileri kan testi kanama bittikten sonra cikar belli olmaz diyor kimileri de hamilelik yok diyor emin olamadim yerlesme kanamasi olanlar cevap verebilir mi
Ben her ay düzenli olarak 28inde yataktan kalktığımda regl olduğumu görüyordum ama ben kasım ayında olmadım 4 gün gecikti ve sabah mide bulantılarım oldu sol tarafımda benimde sancım vardı hamileliğin her belirtisini yaşıyordum kısacası hamile olduğumu düşündüm bugün ilk başta hafif pembelik geldi sonradan biraz çoğaldı ne olduğunu bilmiyorum bana da yardım eder misiniz ?Yerleşme kanaması regliden 2 hafta önce oluşmaz. Yumurtlama dönemi yani ara dönem kanaması/lekelenmesi yaşamışsınız
Adet olabilir mi? Çoğaldı diyorsunuz çünkü.Ben her ay düzenli olarak 28inde yataktan kalktığımda regl olduğumu görüyordum ama ben kasım ayında olmadım 4 gün gecikti ve sabah mide bulantılarım oldu sol tarafımda benimde sancım vardı hamileliğin her belirtisini yaşıyordum kısacası hamile olduğumu düşündüm bugün ilk başta hafif pembelik geldi sonradan biraz çoğaldı ne olduğunu bilmiyorum bana da yardım eder misiniz ?
İlk haftalarda başlayabiliyormuş ama adet kanamam kadar çok değilAdet olabilir mi? Çoğaldı diyorsunuz çünkü.
Bu arada mide bulantısı gebeliğin 6.haftasından sonra başlar en erken.
Hamilesiniz o zaman. Test yapın da içiniz rahat olsun. Ben adet olduğunu düşünüyorum çünkü.İlk haftalarda başlayabiliyormuş ama adet kanamam kadar çok değil
Kan verebilirsiniz.Yerleşme kanaması olabilirBen her ay düzenli olarak 28inde yataktan kalktığımda regl olduğumu görüyordum ama ben kasım ayında olmadım 4 gün gecikti ve sabah mide bulantılarım oldu sol tarafımda benimde sancım vardı hamileliğin her belirtisini yaşıyordum kısacası hamile olduğumu düşündüm bugün ilk başta hafif pembelik geldi sonradan biraz çoğaldı ne olduğunu bilmiyorum bana da yardım eder misiniz ?
4 haftalık hamileyim ama benim de mide bulantılarım oluyor.kişiden kişiye değişiklik gösterebilir belkiAdet olabilir mi? Çoğaldı diyorsunuz çünkü.
Bu arada mide bulantısı gebeliğin 6.haftasından sonra başlar en erken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?