Yerleşme kanaması olabilir mi

Ben her ay düzenli olarak 28inde yataktan kalktığımda regl olduğumu görüyordum ama ben kasım ayında olmadım 4 gün gecikti ve sabah mide bulantılarım oldu sol tarafımda benimde sancım vardı hamileliğin her belirtisini yaşıyordum kısacası hamile olduğumu düşündüm bugün ilk başta hafif pembelik geldi sonradan biraz çoğaldı ne olduğunu bilmiyorum bana da yardım eder misiniz ?
Bende öyleyim herayın 28.gununde oluyordum ve bu ay tam 4gun gecikti dün hafif leke pembe gördüm bugün de sadece lavaboya gittiğimde geliyor hala pedi dolduran bı durum yasamadm üstelik ben gebeliğin belirtilerini de çok yaşadım baş dönmesinden yere dusecektm okadar hissediyordum bizim halimizi bilen yaşayan varsa yorumlayabilir mi???

Hanimlar merhaba cuma günü biraz kahverengi kanamam oldu 2 3 damla kadar sonrasında biraz fazlalaştı normal regl tarihine 2 hafta vardı regli öncesi belirtilerin bazıları vardı ara ara mide bulantisi oldu sol kasik agrım oldu ve 2 gün önce başım çok ağrıdı bir de normalde 7 gun surerken bugun 5.gunu bitecek gibi kahverengi bi akıntı gelmiş yine yerlesme kanaması olabilir mi emin değilim bir de ben adet oluyorum zannediyorum emin olamadım erken gelince test yaptirmistim cumartesi gunu beta 0 cikti kimileri kan testi kanama bittikten sonra cikar belli olmaz diyor kimileri de hamilelik yok diyor emin olamadim yerlesme kanamasi olanlar cevap verebilir mi
3ay önce doğum yaptım. 2audir adet oluyorum. geçen hafta korunmasız ilisk yaşadik esimle.tam bir hafta sonra çamaşırında hafif pembe leke gördüm bugün hafif mide bulantısı baş dönmesi var gibi pskolojik mi acaba yoksahamilelik başlangıcı mi? Adet beklenwn günüm 21 aralik

Back
X