Evet olabilir gecikme yaşarsanız test yapın hayırlısı olsunFotoğraf atmak istemedim ama reglime 3 gün var şeffaf ve hafif kahverengi bir akıntım var yerleşme olabilir mi ? Normalde koyu kahverengi olur reglimden önce ama bu sefer öyle değil. Ovülasyon testi ile günlerimi değerlendirdim
Dün testte silik pozitif görüp kan verdim kanda çıkmadı galiba test bozuktu yoksa ben erken test yapmazdım. Reglim düzenlidir normalde en geç 27 günde olurum bugün 24. GünEvet olabilir gecikme yaşarsanız test yapın hayırlısı olsun
Kanda kaç çıktı değeriniz daha adet gününüze var pozitif olabilir inşallah öyledirDün testte silik pozitif görüp kan verdim kanda çıkmadı galiba test bozuktu yoksa ben erken test yapmazdım. Reglim düzenlidir normalde en geç 27 günde olurum bugün 24. Gün
Devlet hastanesinde yaptırdım <2 çıktı bilmiyorum adet günümü bekliyorumKanda kaç çıktı değeriniz daha adet gününüze var pozitif olabilir inşallah öyledir
İnşallah adet olmazsiniz pozitif çıkar haber verirsinizDevlet hastanesinde yaptırdım <2 çıktı bilmiyorum adet günümü bekliyorum
Kesinlikle haber vereceğimİnşallah adet olmazsiniz pozitif çıkar haber verirsiniz
Merhaba testin resmini de atabilir misin
Ama 5 dakika içerisinde çıktıAşkım bu kuruma çizgisi, bariz belliüzgünüm
Kuruma çizgisi ama bence testi tekrarlaAma 5 dakika içerisinde çıktı
Kuruma çizgisi ama bence testi tekrarla
Yerleşme kanaması bende 3 gün adetim geciktikten sonra kahverengi lekeleme tarzında oldu. Tabii hepimizin adet döngüsü farklı, gebelik varsa yerleşme zamanı farklı. Olabilir de olmayabilir de. Şu an varsa bile çok yeni olabilir en iyisi adetiniz gecikirse testi tekrarlayın.hiçbir şekilde regl belirtim yok normalde şimdiye kadar böyle hafif kırmızı hatta koyu kahverengi akıntım olurdu. Yerleşme kanamasından anlayan birisi olursa özelden resim atabilirim
Takıldığım konu bi düşünmüş vajinasından akan akıntının fotosunu atmayı.Fotoğraf atmak istemedim ama reglime 3 gün var şeffaf ve hafif kahverengi bir akıntım var yerleşme olabilir mi ? Normalde koyu kahverengi olur reglimden önce ama bu sefer öyle değil. Ovülasyon testi ile günlerimi değerlendirdim
Benim kan değerim 0.520 çıktı adetime iki hafta var gebelik olabilir mi acaba (inşallah)Kanda kaç çıktı değeriniz daha adet gününüze var pozitif olabilir inşallah öyledir
Daha çok varmış ya yükselebilir tabiki inşallah güzel haberler alırsınızBenim kan değerim 0.520 çıktı adetime iki hafta var gebelik olabilir mi acaba (inşallah)
Herkesinki çok farklı oluyor ya benim iyice kafam karıştıYerleşme kanaması bende 3 gün adetim geciktikten sonra kahverengi lekeleme tarzında oldu. Tabii hepimizin adet döngüsü farklı, gebelik varsa yerleşme zamanı farklı. Olabilir de olmayabilir de. Şu an varsa bile çok yeni olabilir en iyisi adetiniz gecikirse testi tekrarlayın.
Benim ilk kez oldu 3 gün sürdü çok az kahverengi lekelenme oldu. Adetim 3 gün gecikip hamile olduğumu bilmesem adet oluyorum sanabilirdim. Adetten önce lekenme oluyordu o zamanlar bende.Herkesinki çok farklı oluyor ya benim iyice kafam karıştı
Siz hamile misiniz yaniBenim ilk kez oldu 3 gün sürdü çok az kahverengi lekelenme oldu. Adetim 3 gün gecikip hamile olduğumu bilmesem adet oluyorum sanabilirdim. Adetten önce lekenme oluyordu o zamanlar bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?