Yerleşme kanaması olabilir mi

funda5757

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2023
18
1
1
28
Fotoğraf atmak istemedim ama reglime 3 gün var şeffaf ve hafif kahverengi bir akıntım var yerleşme olabilir mi ? Normalde koyu kahverengi olur reglimden önce ama bu sefer öyle değil. Ovülasyon testi ile günlerimi değerlendirdim

Evet olabilir gecikme yaşarsanız test yapın hayırlısı olsun

Evet olabilir gecikme yaşarsanız test yapın hayırlısı olsun
Dün testte silik pozitif görüp kan verdim kanda çıkmadı galiba test bozuktu yoksa ben erken test yapmazdım. Reglim düzenlidir normalde en geç 27 günde olurum bugün 24. Gün

Dün testte silik pozitif görüp kan verdim kanda çıkmadı galiba test bozuktu yoksa ben erken test yapmazdım. Reglim düzenlidir normalde en geç 27 günde olurum bugün 24. Gün
Kanda kaç çıktı değeriniz daha adet gününüze var pozitif olabilir inşallah öyledir

Merhaba testin resmini de atabilir misin

Aşkım bu kuruma çizgisi, bariz belli üzgünüm

hiçbir şekilde regl belirtim yok normalde şimdiye kadar böyle hafif kırmızı hatta koyu kahverengi akıntım olurdu. Yerleşme kanamasından anlayan birisi olursa özelden resim atabilirim
Yerleşme kanaması bende 3 gün adetim geciktikten sonra kahverengi lekeleme tarzında oldu. Tabii hepimizin adet döngüsü farklı, gebelik varsa yerleşme zamanı farklı. Olabilir de olmayabilir de. Şu an varsa bile çok yeni olabilir en iyisi adetiniz gecikirse testi tekrarlayın.

Takıldığım konu bi düşünmüş vajinasından akan akıntının fotosunu atmayı.
Te Allahım..

Herkesinki çok farklı oluyor ya benim iyice kafam karıştı

Herkesinki çok farklı oluyor ya benim iyice kafam karıştı
Benim ilk kez oldu 3 gün sürdü çok az kahverengi lekelenme oldu. Adetim 3 gün gecikip hamile olduğumu bilmesem adet oluyorum sanabilirdim. Adetten önce lekenme oluyordu o zamanlar bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…