• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme Kanaması olabilir mi ?

arkadaşlar ilişkiden 30 gün ve 45 gün sonra betahcg <2,00 çıktıysa hamilelik yoktur değil mi ekim ayından sonra ilişki yaşamadım

Kanama nasıl pihtili mi yoksa sulu şekilde mi ? Tuvalete gidince mi geliyor pede yayiliyor mu ?
Bende perşembe günü adete 5 gün kala 6.8 gibi bi değer çıktı beta evde de silik çizgi bugün adete 1 kala az önce peçeye silince dediğiniz gibi sulu mukuslu kan geldi tek seferlik ped yok çamaşırım da temiz yerleşmemi yaşıyorum

Bende perşembe günü adete 5 gün kala 6.8 gibi bi değer çıktı beta evde de silik çizgi bugün adete 1 kala az önce peçeye silince dediğiniz gibi sulu mukuslu kan geldi tek seferlik ped yok çamaşırım da temiz yerleşmemi yaşıyorum
Büyük ihtimalle yerleşme kanamasi ama betana tekrar baktır yükselme durumunu kontrol etsinler🙏🏻

Kalkınca tekrar bi silince gelmiş bu sever kanla karışık kahverengi akıntı
Anladim kanamanin rengi parlak kırmızı değilse ve miktari cok degilse pıhtılı degilse yerlesmedir adete cevirip cevirmedigine göre bakarsin🙏🏻

Adet günü 4 şubat tekrar erken gebelik testi yap tercihen awox ya da predictor early silik dahi çizgi görürsen gebelik olabilir kan testini verebilirsin🙏🏻 4 şubata birsey kalmadi biraz daha sabret✨
Ya bakalım hayırlısı çatlama günüm tahmini 19 yada21 Ocak varsa silikde olsa belli olur dediğin gibi olmasa da bi kan veririmBelli olur diye düşünüyorum çok heyecanlıyım en azından belirsizlikten kurtulurum yoksa bile

Anladim kanamanin rengi parlak kırmızı değilse ve miktari cok degilse pıhtılı degilse yerlesmedir adete cevirip cevirmedigine göre bakarsin🙏🏻
merhaba,
yerleşme kanaması kahve krem losyon kıvamında ve çok az ara ara gelme durumu olur mu bende aynı şeyi yaşıyorum

Evet denedim tekrar az önce hatta. Kanamam bitmesini bekliyorum doktora gitmek için cuma randevu aldım, ama normalde adetm 6 gün sürer. Bugün kanamanın üçüncü günü pıhtısız kanama zaten bitti gibi bir şey oldu anlamadım fotoğraf bırakıyorum testin pridector markası testin güvenilir demişlerdi ondan aldım yaptım
IMG_8246.webp

Evet denedim tekrar az önce hatta. Kanamam bitmesini bekliyorum doktora gitmek için cuma randevu aldım, ama normalde adetm 6 gün sürer. Bugün kanamanın üçüncü günü pıhtısız kanama zaten bitti gibi bir şey oldu anlamadım fotoğraf bırakıyorum testin pridector markası testin güvenilir demişlerdi ondan aldım yaptım Eki Görüntüle 3703563
Cok silik hayalet bi çizgi görüyorum

Back
X