• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme Kanaması olabilir mi ?

bilmiyorum belki cahillik gibi gelebilir size ama, üniversite mezunuyum öğretmenim 😊 şunu söylemek istedik ek takviyeler ilaçlar vs vs ben bunların bizi iyileştirmekten çok bu konular da zarara uğrattığını düşünüyorum. Ben ilk gebeliğimde her şeyi kullandım dış gebelik oldu sonra dedim olursa hiç bir şey kullanmayacağım. Ve kullanmadım folik asit bile almadım. Aşı yaptırmadım. Çokta iyi yapmışım şükür sıkıntısız geçti ikinci gebeliğim. Şu an üçüncü var mı bilmesem de sağlıklı gebeliğin ya da çabuk hamile kalabilmenin bir nebze bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum

amin canım Allah razı olsun, Rabbim en güzel ve kolay şekilde sana nasip etsin 🤲🏻 ne gibi belirti hissediyorsun bir de son adet tarihin neydi canım hiç test yaptın mı
Az once test yaptim negatif cikti canim hayirlisi olsun dusukten sonra reglim duzene binsin cocuga sonra odaklanacagim artik haftaya kontrolum var bakalim🥹

Az once test yaptim negatif cikti canim hayirlisi olsun dusukten sonra reglim duzene binsin cocuga sonra odaklanacagim artik haftaya kontrolum var bakalim🥹
Merak etme canım Allahın izniyle Rabbim en güzel zaman da nasip edecek, şöyle düşünmek lazım ben dış gebelik geçirdiğim de, doğal yolla hamile kalabiliyorum buna şükür demiştim düşün ki doğal yolla gebe kalabiliyorsun

Test yaptim kizlar negatif cikti 13 subatta kontrole gideceğim zaten o zamana kadar sokulur diye dusunuyorum
Adetin düzene girsin olur zaten hayırlısı neyse o olsun 🌸 gönlünce olsun canim hersey saglık olsun🙏🏻✨🫶🏻

Merak etme canım Allahın izniyle Rabbim en güzel zaman da nasip edecek, şöyle düşünmek lazım ben dış gebelik geçirdiğim de, doğal yolla hamile kalabiliyorum buna şükür demiştim düşün ki doğal yolla gebe kalabiliyorsun
Cok sukur ki oyle bakalim yeni bir ay🌸

Benimde kimyasal oluyordu sürekli ve yerleşme kanaması oluyordu ve kanamaya çeviriyordu. Progestan kullandım kanamaya başlamıştı adete döndü sandım progestan başlayınca kanama durmuştu kan vermiştim ve hamile olduğumu öğrenmiştim. Bence şansa bırakmayın progestanın zararı olmaz hemen başlayın derim bunu doktorlar bile söylemiyor insana ben kendim araştırarak buldum
Nasıl başlanıyor

Yani geç randevu bulmuştum sonuca Salı bakalım dedi ama netten baktığımda yaklaşık 3-4 hafta gibi görünüyor
Anladim canim salı gününe kadar guzel yukselir umarım🙏🏻🌸✨

Back
X