İnşallah canım Allah razı olsun desteğin için dualarımızı eksik etmeyelimAnladim canim salı gününe kadar guzel yukselir umarım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım Allah razı olsun desteğin için dualarımızı eksik etmeyelimAnladim canim salı gününe kadar guzel yukselir umarım![]()
Tamam canim guzel haberlerini bekliyorumİnşallah canım Allah razı olsun desteğin için dualarımızı eksik etmeyelim![]()
Tamam canim guzel haberlerini bekliyorum![]()
Tamam canim guzel haberlerini bekliyorum![]()
İnşallah canım yazacağım mutlaka burayaTamam canim guzel haberlerini bekliyorum![]()
Progestan standart mı belli bir dozu var mı yani doktora danışmadan kullanmak sakıncalı olmaz mıBenimde kimyasal oluyordu sürekli ve yerleşme kanaması oluyordu ve kanamaya çeviriyordu. Progestan kullandım kanamaya başlamıştı adete döndü sandım progestan başlayınca kanama durmuştu kan vermiştim ve hamile olduğumu öğrenmiştim. Bence şansa bırakmayın progestanın zararı olmaz hemen başlayın derim bunu doktorlar bile söylemiyor insana ben kendim araştırarak buldum
Olabilir daha önce de yasadıysan eger lekelenme regle cevirmezse bir iki gün boyunca yerlesme olabilirKızlar, benimde 30 ocakta şüpheli bir ilişki oldu. Ve aşağı yukarı tahmini yumurtlama günlerime denk geliyor. 7 Şubat sabahı da kahverengi bir akıntı geldi kan gibi. Adetim de genelde düzenli ve 12-13ü gibi olur. Bu yerleşme kanaması olabilir mi ya? Benim ikinci bebeğim de de böyle kanama gelmişti ama o planlı olduğu için direkt hamileliğe yormuştum. Şuan test yapsam da muhtemelen çıkmaz ama aklımda hep bu konuda
Bugün kan verecektim ona da gidemedim çatlamak üzereyim meraktan 2 gün daha var beklenen adet günüme de insanlar nasıl 5-10 gün gecikmesini bekliyorum şaşırıyorum vallahiOlabilir daha önce de yasadıysan eger lekelenme regle cevirmezse bir iki gün boyunca yerlesme olabilir
Valla ben de bekleyemeyen adet günü gelmeden test yapanlardanimBugün kan verecektim ona da gidemedim çatlamak üzereyim meraktan 2 gün daha var beklenen adet günüme de insanlar nasıl 5-10 gün gecikmesini bekliyorum şaşırıyorum vallahi
Bugün yapıcam galiba ya çıkar çıkmaz artık bilmiyorum ne olursa olsunValla ben de bekleyemeyen adet günü gelmeden test yapanlardanim![]()
Hayirlisi olsun bakalim bize de haber verirsinBugün yapıcam galiba ya çıkar çıkmaz artık bilmiyorum ne olursa olsun![]()
MerhabaBeta 70 çıktı ya çok düşük bence yine böyle düşük çıkınca işte insan korkuyor
Erken gebelik testi ile baktım negatif valla sevinsem mi üzülsem mi bilemedim aslında olsaydı süpriz olacaktı yokmuşHayirlisi olsun bakalim bize de haber verirsin![]()
Regline 2 , 3 gun daha varsa regl gununu bekle gecikme olursa testi tekrarlarsin önce negatif sonra pozitife dönenler de oluyorErken gebelik testi ile baktım negatif valla sevinsem mi üzülsem mi bilemedim aslında olsaydı süpriz olacaktı yokmuş
Evet artık öyle yapacağım normalde 12-13ü gibi oluyordu 14ü sabah yaparım eğer olmassam kendimi öyle şartladım yedekli de aldım zaten testi bakalım hayırlısı neyse o olsun artıkRegline 2 , 3 gun daha varsa regl gununu bekle gecikme olursa testi tekrarlarsin önce negatif sonra pozitife dönenler de oluyor![]()
Durumunuz netleşti miBende perşembe günü adete 5 gün kala 6.8 gibi bi değer çıktı beta evde de silik çizgi bugün adete 1 kala az önce peçeye silince dediğiniz gibi sulu mukuslu kan geldi tek seferlik ped yok çamaşırım da temiz yerleşmemi yaşıyorum
Canim durum nedir ?Yani geç randevu bulmuştum sonuca Salı bakalım dedi ama netten baktığımda yaklaşık 3-4 hafta gibi görünüyor
Merbalar bişey sorabilirmiyim bende ayın 10 da bende banyo yaparken life koyu kahve bir leke geldi hatta lifi ters çevirdim tekrar sikdim tekrar gördüm sonra dedim adet oluyorum heralde banyodan çıktım bugün ayın 12 ne bir leke var nede bir kanama ve halsizlikden midemin kalkmasından ve 1 haftador belimin ağrısondan duramıyorum bu kahverengi leke yerleşmemidir çünkü adet olmadımBende perşembe günü adete 5 gün kala 6.8 gibi bi değer çıktı beta evde de silik çizgi bugün adete 1 kala az önce peçeye silince dediğiniz gibi sulu mukuslu kan geldi tek seferlik ped yok çamaşırım da temiz yerleşmemi yaşıyorum
Olabilir test yapınMerbalar bişey sorabilirmiyim bende ayın 10 da bende banyo yaparken life koyu kahve bir leke geldi hatta lifi ters çevirdim tekrar sikdim tekrar gördüm sonra dedim adet oluyorum heralde banyodan çıktım bugün ayın 12 ne bir leke var nede bir kanama ve halsizlikden midemin kalkmasından ve 1 haftador belimin ağrısondan duramıyorum bu kahverengi leke yerleşmemidir çünkü adet olmadım
Yaptımda yarın belli olucak sağlık ocakları ertesi gün çıkartıyo ya ama böle hiç halim yok bütün vucudumdan sanki canım gidio kolumu kaldıramıyorum benim adet sancım belden vurur 10 gündür bel ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorumOlabilir test yapın![]()
Evet ayın 1 inde kanamam geldi sıfırlandıDurumunuz netleşti mi