Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm Allah bağışlasın sen tatmışın anneliği darısı benim gibi bütün isteyen anne adaylarına :)) bi sorum olucak yerleşme kanaması nasıl oluyo kaç gün sürüyo ben en son adetimde 3 günde bittim kahverengi lekeydi çoğunlukla yoksa bendemi adet gördüm sandım normalde 5-6 günde biterdi bu sefer ilkgün kırmızı sonra kahverengi lekeler oldu 2-3 gün sürdü bak benimde kafam karıştı.dün hasta olmam gerekirdi şişim ağrım var ama kasıklarıma bişey saplanıyo özellikle sağ tarafıma sen tecrübelisin sence nedir????
biraz daha bekliyeceğim yeni test için ama akıntım çok arttı.böyle olan varmı?
maalesef canım bende senin gibi bir hafta sonra adet oldum.
yerleşme kanamasına inanmam artıkbende dr. gittim.
klomen verdi. onu içiyorum....sen dr.gittinmi hiç???
benim adetlerm oldukça sancılı geçiyor.yerleşme kanaması olurken ağrının şiddeti adet sancısıyla denk mi oluyor?bilgisi olan var mı?cevaplarsanız sevinirim
amin teşekkür ederim, rabbim isteyen herkese bunu yaşatsın. herkeste aynı olur mu bilmiyorum ama benim adetimden tam 1 hafta önce olmuştu yerleşme kanaması. tabi ben o zaman bilmiyodum daha önce hiç duymadım yerleşme kanaması falan. benim hamileliliğim planlı bi hamilelikti, ilk ay hamile kalamadım, ikinci ayda da işte bu yerleşme kanaması oldu, adet oldum sandım,üzüldüm, hatta erken oldum diye büsbütün sinirlendim. o gün normal adetimin ilk günü gibi geldi, normalde ne kadar sürer bilmiyorum ama benim 3- 4 saat sürdü kanamam. bir daha da kan gelmedi zaten. sonrasında hislerime güvenerek doktora gittim hamilelik beklediğim için, beta hcg bakıldı yarım saat içinde de sonucumu aldım. hamileydim.. bence sizde şüpheleniyorsanız hemen gidin test yaptırın, merak edip beklemektense sonucunu bir an önce öğrenirsiniz. inş. gönlünüzden geçen olur ..
kızlar bende haziran 20 de adet olmalıydım olamdım.23 haziranda test yaptım malum tek çizgi sonra haziran 27 kahverengi akıntı başladı 4 gün sürdü kahverengi ve bazende vişne çürüğü anlamsız sonra adeti bekledim çnce kist söküntüsü olur bazı aylar bende sonra adete döner bekledim 2 gün adet olmadım kanda baktırdım negatif 2 gün sonra idrarda baktım tekrar negatif offf offff yaniii ve hala adette olmadım nedir bu anlamadım ben en son 29 mayısta adet oldum bu arada...
ama sen adet olmuşsun canım :) 4 gün süren kahverengi ve bazen vişne çürüğü dediğin adet bildiğimiz. herzaman aynı şekilde kanama olmaz. sadece 1 hafta gecikmişsin. yerleşme kanaması da bu kadar koyu olmaz. çok az gelir pembe olur.1 2 gün sürer.
merak edenler için anlatayım.implantasyon döllenmeden 6-12 gün ( 14gün de olabilir) sonra olur.yumurtanın rahime tutunurken kılcal damarlı bir bölgeye denk gelmesiyle biraz kanama olur.bu kanama 1-2 gün sürebilir ama yoğun değildir.damla damla pembe,kahverengi veya siyaha yakın olabilir.normail adetinizden çok daha hafiftir.adet sancısına benzer ağrılarınız olabilir ama adet sancısı gibi ağır değildir.arada bir gelip yoklar.implantasyon kanaması kadınların yaklaşık üçte birinde görülür.yani implantasyon kanamanız yoksa yinede hamile olabilirsiniz.kanamadan 3-4 gün sonra kan tahlili 4-5 gün sonra idrar testi yapılabilir.adet 9-10 gün geçikmişse idrarda bcg hormonu 25ml civarındadır.bu yüzden hassas bir test denemeniz daha akıllıca olur.tavsiyem 2-3 TL testlerden almamanız ve son kullanma tarihine dikkat etmeniz.bütün bu bilgiler yabancı kaynaklardan alınmıştır.
öylemi diyorsun canım ama benim adetim hiç böyle olmaz 4 gün içinde 1 ped bile dolmadıki..ayrıca ben ikinci hamileliğimde yaşadım aynı kahverengi akıntıyı ama o adet olacağım gün gelmişti.ve sonrasında 5 gün sonra yani hamile olduğumu öğrenmiştim..ama belkide dediğin gibidir...bende temmuz 22 bekliyorum ozaman![]()
inşallah hamilesindir canım.. belki geç gösterecektir. iyi haberlerini bekliyoruz :)
teşekkür ederim canım inşallah bende öyle olmasını ümit ediyorum.sen adet olmuşsun hayırlısı bu ay için olur inşallah...ilk bebeğinmi olacak? benim bir kızım var ikincisi şubatta kalbi durduğu için kürtaj oldum 6.ayıma girdim hiç korunmadık ama olmadı nasibimizi bekliyoruz allahım tez zamanda gönderir inşallah..
evet canım benim daha ilk. sanırım ilk olunca biraz daha heyecan ya da tecrübesizlik oluyor :) sen tecrübelisin gene. geçmiş olsun bu arada. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. geç olması önemli değil sağlıklı olsun herşeyden önce.[/QUO
canım heyecan ve tecrübe konusunda herkezde aynımıdır ama her çocuk farklı olacağı için sanki ilk olacakmış gibi heyecan içinde her ay bekliyoruz ve bazı konularıda yaşamışız ama unutmuşuzevet çok haklısın allah sağlıklı evlatlar versin herşeyden önce vee tabiiki hayırlı...ben her zaman şunu derim allahım sen önce olmayana isteyene ver sonra bana ver çünkü benim bir tesellim var zaten...