yerlesme kanamasi olmadan hamilelik ogrenenler

abceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
812
180
83
bat 30hazirandi.1 hafta oncesinde bel agrim cok fazlaydi.sol kasik batmalarda oldu.dunden berigogus sislihgi var.gebelik olabilirmi.yerlesme kanamasji yok

Bat ın üzerinden 9 gün geçmiş testi yapmak için neyi bekliyorsunuz diye sorayım ben o zaman:)

Nerdeyse bebegin cinsiyeti belli olacak :) varsa tabi :P

Ben oğlumda yerlesme kanamasi yaşamadım. Kasıkta batma ve göğüs hassasiyeti vardi. İstahim cok acilmisti ve sık idrara çıkıyordum.

Bende yerleşme kanaması filan olmadı, bence test yaptır ki için rahat etsin hem varsa da ona göre vitamin desteği filan alırsın

akinti birara cok oldu.son 2 haftadir hic yok.haftalarida tam takip edemiyorum.bel agrim cok fazlayfdi oda gecti.simdi gogus sis
Bunların hiçbirisi hamilelik vardır anlamına gelmiyor, bir süre çocuk için uğraştık ve o dönemde her adetim geciktiğinde bütün hamilelik belirtilerini yaşardım. Sonuç negatif olurdu. Biraz da psikolojik oluyor o yüzden mutlaka kan ver

bende bilmiyorum.2ay oncesinde sanirim yine yasamistim bunlari negatifti.yine ADET OLUR gibi.tek iliski oldu ayda
Bebek bu kismeti ne zamansa o zaman oluyor... sen hamile kalamazsin yumurtlamiyorsun diyen doktorlara inat hayatimdaki tek korunmasiz iliski su an icimde buyuyen bir canliyi getirdi bana:) 27 haftalik olduk:)

İnsallah gonlunuze gore olur hersey

30 haziranda adet olmayi beklerken 10 temmuzda sabah lekelenme oldu.11 temmuz aksama kadar bisey yoktu.aksam adet basladi.bu aksamda kesildi gibi.adet olup gebelik ogrenen varmi.yarin test yapicam.hala kendimi hamile gibi hissediyorum

Back
X