Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bilmiyorum.2ay oncesinde sanirim yine yasamistim bunlari negatifti.yine ADET OLUR gibi.tek iliski oldu aydaBat ın üzerinden 9 gün geçmiş testi yapmak için neyi bekliyorsunuz diye sorayım ben o zaman:)
akinti birara cok oldu.son 2 haftadir hic yok.haftalarida tam takip edemiyorum.bel agrim cok fazlayfdi oda gecti.simdi gogus sisBendede yerleşme kanamasi olmadi sdce akintim vardi beyaz krem sari
Bunların hiçbirisi hamilelik vardır anlamına gelmiyor, bir süre çocuk için uğraştık ve o dönemde her adetim geciktiğinde bütün hamilelik belirtilerini yaşardım. Sonuç negatif olurdu. Biraz da psikolojik oluyor o yüzden mutlaka kan verakinti birara cok oldu.son 2 haftadir hic yok.haftalarida tam takip edemiyorum.bel agrim cok fazlayfdi oda gecti.simdi gogus sis
Bebek bu kismeti ne zamansa o zaman oluyor... sen hamile kalamazsin yumurtlamiyorsun diyen doktorlara inat hayatimdaki tek korunmasiz iliski su an icimde buyuyen bir canliyi getirdi bana:) 27 haftalik olduk:)bende bilmiyorum.2ay oncesinde sanirim yine yasamistim bunlari negatifti.yine ADET OLUR gibi.tek iliski oldu ayda
Bat ne demekbat 30hazirandi.1 hafta oncesinde bel agrim cok fazlaydi.sol kasik batmalarda oldu.dunden berigogus sislihgi var.gebelik olabilirmi.yerlesme kanamasji yok
Beklenen adet tarihiBat ne demek![]()