- 9 Haziran 2025
- 1.532
- 1.524
- 48
- 27
- Konu Sahibi kkaardelen
-
Yaa şaşırdım bu duruma gerçekten yükselmesini beklerdimAdet oldum ya. Afedersiniz lavaboya gidince kan akıyor ama pedde sadece leke kalıyor. Normalde ilk günüm pıhtılı ve aşırı yoğun gelir çok geciktiği için böyle olduğunu düşünüyorum
Mesaj yazarken altında dosya ekle ver oradan yükleyebiliyorsunuzEvet görüntü var ama yeni üyeyim ve görüntüyü yüklemeye çalıştım ama yapamadım
Bende çok ümitlenmiştşmmde kısmet değilmiş demekki. çok teşekkür ederim hayırlısıyla inşallahYaa şaşırdım bu duruma gerçekten yükselmesini beklerdimOlsun bir sonraki aya inşallah
Oradan denedim ama olmadı ya tekrar deneyeyimMesaj yazarken altında dosya ekle ver oradan yükleyebiliyorsunuz
Olmuyor maalesef yaMesaj yazarken altında dosya ekle ver oradan yükleyebiliyorsunuz
Evet nasip hepimizin bir vakti var, siz ne zamandır deniyorsunuz ilk mi olacak ?Bende çok ümitlenmiştşmmde kısmet değilmiş demekki. çok teşekkür ederim hayırlısıyla inşallah
Aynen öyle hayırla sağlıkla olsun inşallahEvet nasip hepimizin bir vakti var, siz ne zamandır deniyorsunuz ilk mi olacak ?
Bu arada bişey sormak istiyorum. Ben adet oldum ama normal adetlerim gibi değil aşırı sıvı geliyor hiç yoğun değil ve sadece lavaboda geliyor. Pedde lekelenme dışında bişey yok. Üstelik ben adet sancısını çok çeken biriyim ama kasıklarımda ve belimde hafiften ağrı var. Bu normal mi acabaEvet nasip hepimizin bir vakti var, siz ne zamandır deniyorsunuz ilk mi olacak ?
Bizim 2 yıl olacak yeni düşünmeye başladık bizdeAynen öyle hayırla sağlıkla olsun inşallahevet ilk olacak yeni evliyim. Siz ne zamandır deniyorsunuz
Benimde bu adetim ağrısız geldi şaşırdım ama sıcaklardan herkesin farklı olduBu arada bişey sormak istiyorum. Ben adet oldum ama normal adetlerim gibi değil aşırı sıvı geliyor hiç yoğun değil ve sadece lavaboda geliyor. Pedde lekelenme dışında bişey yok. Üstelik ben adet sancısını çok çeken biriyim ama kasıklarımda ve belimde hafiften ağrı var. Bu normal mi acaba
Ay hayırlısıyla nasip olsun inşallah canımBizim 2 yıl olacak yeni düşünmeye başladık bizde
Evet ya dediğin gibi sıcaktan da olabiliyorBenimde bu adetim ağrısız geldi şaşırdım ama sıcaklardan herkesin farklı oldu
Yerleşme kanaması da olmuş olabilir. Şuan durum ne adet mi oldunuz hamile misinizAdet oldum ya. Afedersiniz lavaboya gidince kan akıyor ama pedde sadece leke kalıyor. Normalde ilk günüm pıhtılı ve aşırı yoğun gelir çok geciktiği için böyle olduğunu düşünüyorum
Sonuç ne ya bende pcosluyum gecen son adetım 36 gunumdr oldum sımdı ıse 25 gunumde cok sanırdım ama kagverengi leke merak ettim bir sey olabılır mı dıyeSelam hanımlar. Yerleşme kanaması her kadında olur mu? Pcos var bende en son 12 Haziran'da adet oldum. Pcos Tan dolayı normalde de gecikmem oluyor. 28 ve 29 temmuzda ovulasyon testim pozitif çıktı. 30 ve 31 temmuzda da birliktelik oldu. ve 2 Ağustos'ta bhcg değerim 3.4 çıktı. Doktor pozitif olabileceğini ve bi hafta sonra tekrar test yapmam gerektiğini söyledi.Yumurtlama döneminden sonra akıntım kesildi çok az akıntı oluyor. Onun haricinde bel ağrım var ve kasıklarıma ara sıra anlık kramp sancı giriyor. Göğüs ağrısı çok var ve aşırı derecede halsizlik ve baş dönmesi var. Gebelik belirtilerinde aşırı akıntı ve yerleşme kanaması olanlar varmış şu an ikisi de yok bende. Adet olacakmış gibi hissediyorum. Gebelikte yerleşme kanaması veya vajinal akıntı olmayan var mı aranızda ??
Adet oldum maalesefYerleşme kanaması da olmuş olabilir. Şuan durum ne adet mi oldunuz hamile misiniz
Ben adet oldum sizinki gebeliktir inşallah hayırlısıylaSonuç ne ya bende pcosluyum gecen son adetım 36 gunumdr oldum sımdı ıse 25 gunumde cok sanırdım ama kagverengi leke merak ettim bir sey olabılır mı dıye
Sagolun canım uzulmeyın Allah buyuk tur valla ben gebelık beklemiyorum oyle sıkı calısmamjz yoktu pcosluyum kurlerle adet oluyorum ama bu sefer 25 gunum de akımtı gordum kanamam henüz yok anlamadım ki bır sey varsa kesiliriö ama sanmıyorum cumaya kamamam baslarBen adet oldum sizinki gebeliktir inşallah hayırlısıyla
Teşekkür ederim kısmette varsa olur zaten hayırlısıyla. Sizin şu anki durumunuz nedir test falan yaptınız mı veya adet oldunuz muSagolun canım uzulmeyın Allah buyuk tur valla ben gebelık beklemiyorum oyle sıkı calısmamjz yoktu pcosluyum kurlerle adet oluyorum ama bu sefer 25 gunum de akımtı gordum kanamam henüz yok anlamadım ki bır sey varsa kesiliriö ama sanmıyorum cumaya kamamam baslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?