yerlesme kanamasi rengi

Kizlar lutfen yardim edin adetim 20 sindeydi dun kahverengi akintm oldu suphelendm ve gittim erken gebelik testi yaptm pozitif emin olamadm bi daha yaptm oda pozitif cikti ama simdi damla damla kirmizi kan geliyo yerledme kananasi kirmizi olurmu agrim falan yok
Ay Can'ım benim hayırlı olsun takip ediyordum darısı bana da inşallah sağlıklı kucağına al bebişini evet olabilir ama bilgim o kadar yok bana kalırsa bi dr a hemen görün Allah korusun önlemini al sonra pişman olma dedim :KK9::nazar:

Ay Can'ım benim hayırlı olsun takip ediyordum darısı bana da inşallah sağlıklı kucağına al bebişini evet olabilir ama bilgim o kadar yok bana kalırsa bi dr a hemen görün Allah korusun önlemini al sonra pişman olma dedim :KK9::nazar:
Canim yardimci olayim sana ben cok araştirma yapiyorum bu konularla ilgili adetin 20gunmu gecti yoksa gecmedenmi yaptin testi birde testin fotosunu koysana rengide önemli bunlarin cvbini ogreneyim cvp verecem sana sakin ol..

Kizlar lutfen yardim edin adetim 20 sindeydi dun kahverengi akintm oldu suphelendm ve gittim erken gebelik testi yaptm pozitif emin olamadm bi daha yaptm oda pozitif cikti ama simdi damla damla kirmizi kan geliyo yerledme kananasi kirmizi olurmu agrim falan yok
Hayırlı olsun dr.a git hemen betana bakılır pozitif çıktı şimdide kan geliyo diyosun adetinede daha varmış kimyasal falanmı benimde kafam karıştı :KK64:

Yerlesme kanamasi kirmizi olmazki penbe olur oda az olur akinti gibi çogalmaz yani sen bi git dr a belki düsuktur

Bende adet günüm gelmeden uç gün kahverengi lekem gelmişti canm hatta adet olacagim sandim testte yapmadim 9 günlük gecikme sonunda yaptim ve pozitiftir testim düşük olabilir bence hemen doktora gitmelisin

Kan verdim kizlar doktor yarin gel dedi ne olur dua edin varsada birsey olmasn bu olayi kimse yasamamis kirmizi dye dua edin lutfen

Canim yardimci olayim sana ben cok araştirma yapiyorum bu konularla ilgili adetin 20gunmu gecti yoksa gecmedenmi yaptin testi birde testin fotosunu koysana rengide önemli bunlarin cvbini ogreneyim cvp verecem sana sakin ol..
Hayir daha edetime 4 gun falan var eeken gebelik testi iki tane yaptm fotoyu yukleyemiyorum ikiside cikti cizgisi

Canım takip ediyorum seni çok heyecanla bekliyorsun pozitifi görmeyi. Görmüşsün ne mutlu umarım bir de doktordan duyarsın. :) inşallah güzelce yerleşir bebeğin yerine sağlıkla tutunur annesine. Kendini sakin tutmaya çalış stres yapma daha kötü olursun. Hakkında hayırlısı olsun canım, darısı basima

Canım takip ediyorum seni çok heyecanla bekliyorsun pozitifi görmeyi. Görmüşsün ne mutlu umarım bir de doktordan duyarsın. :) inşallah güzelce yerleşir bebeğin yerine sağlıkla tutunur annesine. Kendini sakin tutmaya çalış stres yapma daha kötü olursun. Hakkında hayırlısı olsun canım, darısı basima
Sagol bitanm ins.

Anlasilan kirmizi bi yerlesme kanamasi yasayan yok hic ufffffff
Bn yasadim cnm ustune gorme denio genelde adetime 4-5 gun varken kanamam geldi adet oldum sandim snra kesildi snra bu lekelenmeye dondu az az geldi mesela gun boyu bir sey gelmiodu snra yatarken bi bakiodum kan gelmis azdi ve yogun degildi insallah seninkide yerlesme kanamasidir Allahim gonlune gore versin senin kanaman nasil yogunsa sknti az az geliosa hamile olabilirsin bir an once sonucunu al bizde sabirsizlikla beklioruz ;)

Bn yasadim cnm ustune gorme denio genelde adetime 4-5 gun varken kanamam geldi adet oldum sandim snra kesildi snra bu lekelenmeye dondu az az geldi mesela gun boyu bir sey gelmiodu snra yatarken bi bakiodum kan gelmis azdi ve yogun degildi insallah seninkide yerlesme kanamasidir Allahim gonlune gore versin senin kanaman nasil yogunsa sknti az az geliosa hamile olabilirsin bir an once sonucunu al bizde sabirsizlikla beklioruz :KK66:
Az az canm sanci falanda yok hic seninkide kirmizi olmusmuydu insallsh iyi haberler veririm dualarini esirgeme lutfen

Az az canm sanci falanda yok hic seninkide kirmizi olmusmuydu insallsh iyi haberler veririm dualarini esirgeme lutfen
Evet bildigin kirmiziydi hatta esime adet oldum dedim baktim hic onceki adetlerime benzemio anneme dedim annemde ustune gormus olabilirssin dedi test yaptim pozitifti esimede buyuk bir surpriz oldu Allahim sanada yadatsin bu guzel duyguyu ve isteyen herkese insallah :)

Evet bildigin kirmiziydi hatta esime adet oldum dedim baktim hic onceki adetlerime benzemio anneme dedim annemde ustune gormus olabilirssin dedi test yaptim pozitifti esimede buyuk bir surpriz oldu Allahim sanada yadatsin bu guzel duyguyu ve isteyen herkese insallah :)
Bu biraz moralimi topladi canm sagolasin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah sagliklica kolay bi dogumla al kucagina yavrucagi

Bu biraz moralimi topladi canm sagolasin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah sagliklica kolay bi dogumla al kucagina yavrucagi
Saol canm insallah :)
Sen yinede kendini yorma doktora gidene kadar ayaginin altina yastik alip yat hayirli haberlerle don insallah

Anlasilan kirmizi bi yerlesme kanamasi yasayan yok hic ufffffff
Benim yerlesme
Kanamasiydi bilmiyorum koyu kahverengi lekelerle kirmiziyida gordum iki kez.doktorum dusuk tehlikesi dedi ilac kullaniyorum
Suan.16 gun oldu hamile oldugumu ogreneli hala lekeler devam.Allah gonlune gore versin.

Back
X