Yerlesme kanamasi sonrasi test?

damlaaltan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
88
22
38
28
Kizlar aslinda yerlesme kanamasimi degil mi emin olmamakla beraber ne zaman test yaptiniz? Soyle ki cumartesi gunu tahmini adetime1 gun kala pembe kahve rengi bir akinti yasadim cok az silerken adet oldum sandim ama devami gelmedi pzar gunu tekrardan hafif pembe bir akinti vardi bugun sali ve ne adet oldum nede testlerde pozitiflik yok. Normalde asla adet oncesi oyle biset olmaz bende direkt adet olur oncesinde hic lekelenme olmaz diye yerlesme kanamasidir diye heveslendim ama oyle olsa coktan belli olurdu degil mi? Kan testi derseniz yurtdisindayim burda malesef hamilelik icin kan testide yapmiyorlar

yerleşme den sonra 1 hafta felan geçmesi gerekıyor dıye bılıyorum bende de oyle olmustu test yaptım negatıf onemsemedım bı daha kı ay doktora bı gıttım 9+2 gebeyım :)

Bende pazar akşamdan beri arada gelen kahverengi lekelenme yaşadım, adete döner sandım dönmedi bugün sabah test yaptım silik bir çizgi vardı kan verdim sonuç çıkmadı bekliyorum. Geçen ayda aynıydı ama ertesi gün adete dönmüştü inşallah bu ay ikimizde hamileyizdir

yerleşme den sonra 1 hafta felan geçmesi gerekıyor dıye bılıyorum bende de oyle olmustu test yaptım negatıf onemsemedım bı daha kı ay doktora bı gıttım 9+2 gebeyım :)
Ay hadi insAllah ama iste adet zamanimda gecti olsa cikmaz mi gec döllenme olabilir mi diyede dusunuyorum ama bilemedim sizde adet agrisi oliyor muydu bu surecte

Ay insAllah silik cizgi varsa vardir ya bende silikte cikmiyor o yuzden hic umudum yok ama sizin var gibi insAllah

Ay hadi insAllah ama iste adet zamanimda gecti olsa cikmaz mi gec döllenme olabilir mi diyede dusunuyorum ama bilemedim sizde adet agrisi oliyor muydu bu surecte
evet kahverengı akıntım oldu 15 gun boyle damla damla yerlesmemı dedım test negatıf netten baktım 3 gun surer dıyor yerlesme 15 gun olunca ümidi kestim doktora bı gıttım şok oldum emın mısınız dıyorum bak kolu bacagı cıkmak uzere dıyor doktor :) inşallah senınde oyeledır

Olma ihtimali var regle dönmediği sürece şuan 1 günmü geciktiniz acaba ?

Her seferinde negatifmi gördünüz peki
bir kere test yaptım negatıf tı kahverengı lekenme olunca regl dedım netten baktım 3 gün deyınce benımkıde 15 gun oldu onemsemedım regl dedım ne işler ne ağırlıklar kaldırdım ağrı kesıcıler ıctım çok şükür bişey olmamıstı nasıpse her turlu oluyor

Bende kaç gündür ağır işler yaptım sonra zaten kasıklarımda batma lekelenme gördüm şimdilik geçti leke batma ara ara oluyo, kan verdim sonuç için yarını bekliyorum

İnşallah, eğer varsa yarın oğlumun doğum günü çok istiyodu kardeşi olmasını ona sürpriz yapıcam
inşallah bende ıkıncı ıcın tedavı goruyorum catlatma ıgnesı vuruldum bugun onuncu gun 5 gun snra bende test yapıcam ama gunler gecmıyor

2 gun geciktim ama testlee negatif malesef
Bende uzun süredir istiyorum ilk çocuğumda da aynı şekilde düşündükçe istedikçe hep belirti yaşıyoruz gecikiyoruz ve sonu hüsran. İlk çocukta ne zamanki düşünmeyi bıraktım o ay hamile kaldım bunda da bu ay hiç düşünmedim desem yeridir sadece bugün lekelemem adete dönmediği için meraktan test yaptım. Zor biliyorum ama akışına bırakınca en iyisi stres yapmamak lazım

Cok dogru aslinda ama iste elde degil birde doktor bana dusunuyorsan acele et amh dusuyor diyince iyice strese girdim ama nasip ne yaparsak yapalim nasibi yoksa olmuyor akisina birakiyorum ama boyle umutlandiran belirtiler insani heveslendiriyor hep

Cok dogru aslinda ama iste elde degil birde doktor bana dusunuyorsan acele et amh dusuyor diyince iyice strese girdim ama nasip ne yaparsak yapalim nasibi yoksa olmuyor akisina birakiyorum ama boyle umutlandiran belirtiler insani heveslendiriyor hep
Bende adetten once yasadim 3 gun lekelenme 3 gun gecikti ilk defa testlerim hala negatif yada cok cok silik bende beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…