Yerlesme Kanamasi varken iliskiye girilir mi..?

Meryem9090

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
6
1
6
34
Merhaba arkadaslar
Ben 5 yıllık evliyim 3 düşük yaptım ama kendiliğinden düştü kürtaj olmadım.. zaten 2-3 haftalikken hep düşüyordu.
Gebelik tedavim devam ediyor ama şöyle birsey oldu.
Benim sat 20 ocak
Bu ay Olmam gereken tarih ise 19 şubat
Yeni adet dönemime bugün itibari ile tam 7 gun kaldı.. Fakat dün benden kahve rengi leke geldi...
Bugünde kahve rengi lekelenmem vardı. Son bir haftadır kasık ağrılarımda vardı. Dayanamadım bugün tam 7 gün var adet olmama ama erken gebelik testi yaptım. Ve çoookkk silik bir şekilde 2.cizgiyi gördüm.
Sizce ben bu durumda iliskiye girsem yerlesme ağrım ve lekelenmem olmasına rağmen Allah korusun bir şey olur mu yoksa normal Bi durum girilebilir mi..? (Bana tedavi için 2 günde bir ilişki denilmişti o yüzden soruyorum. Kafam çorba)

Doktorunuza danışın bence

Arkadaşta yazmış zaten bence doktorunuza danışın burda size biri “ benim yerleşme kanamam vardı bişey olmadı “ dese ve siz ilişki yaşasanız bişey olsa Allah korusun napıcaksınız? Herkesin bedeni bir değil .. ben olsam riski göze almam. Nasıl tutundurabilirim diye onun peşine düşerdim..

Evet haklısınız.. peki sizce daha adetim 1 hafta varken , 2. Cizgi cookk silik de çıkmış olmasına rağmen gebelik var mıdır..?

Evet haklısınız.. peki sizce daha adetim 1 hafta varken , 2. Cizgi cookk silik de çıkmış olmasına rağmen gebelik var mıdır..?
Bence vardır eğer çatlatma iğnesi yada Klomen tarzı hormon içeren tabletler kullanmadıysanız gebelik olabilir , silik çıkması zaten çok yeni olduğundan kaynaklıdır adetinizi bekleyin yorulmayın .. gerekirse testinizi 2 günde bir tekrarlayın koyulaşıp koyulaşmadığına bakın emin olmak için foto varmı testin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…