Canım yerleşme kanaması yaşadım ben sadece sildikçe geliyordu 3 gün boyunca sabahları oldu artış sağlamıyorsa pıhtılı ve kırmızı değilse pembeyse yerleşme kanaması olabilirKızlar benim adet günüm 7 Mart’tı ve reglim hep düzenlidir her ay 28 günde bir regl olurum ama bu ay olmadım gecikmenin ilk iki günü her hangi bir leke yoktu ama bu son iki gündür çok açık renk kahverengi sulu bir akıntı geliyor pedi bile doldurmuyor sadece peçete ile silince fark ediyorum dün kaset test yaptım negatif çıktı bu sabah erken gebelik yaptım çok silik hafif bir çizgi çıktı güven vermedi kafam karıştı acaba regl mi olacağım yoksa yerleşme mi oluyor bu konuda bilgisi olan varsa dönüş beklerim şimdiden teşekkür ediyorum hepinize
Maalesef sabah regl oldum her seferinde yeni bir şey oluyor ben de şaşırdımCanım yerleşme kanaması yaşadım ben sadece sildikçe geliyordu 3 gün boyunca sabahları oldu artış sağlamıyorsa pıhtılı ve kırmızı değilse pembeyse yerleşme kanaması olabilirhakkımda hayırlısı olsun
Sizin adetten kaç gün önce olmuştu yerleşme kanamanızCanım yerleşme kanaması yaşadım ben sadece sildikçe geliyordu 3 gün boyunca sabahları oldu artış sağlamıyorsa pıhtılı ve kırmızı değilse pembeyse yerleşme kanaması olabilirhakkımda hayırlısı olsun
9 gün önce canımSizin adetten kaç gün önce olmuştu yerleşme kanamanız
Benim de adetten 10-11 gün önce açık kahverengi pembe gibi leke geldi 3 gün sürdü buna yumurtlama kanaması da olabilir diyorlar adet günümü bekliyorum artık9 gün önce canım
Ne yaptın canımBenim de adetten 10-11 gün önce açık kahverengi pembe gibi leke geldi 3 gün sürdü buna yumurtlama kanaması da olabilir diyorlar adet günümü bekliyorum artık
Leke bitti ama 4 gündür sol kasığımda ağrı var bir de şeffaf bir akıntı gelmeye başladı nedenseNe yaptın canım
Şeffaf akıntı bende de varLeke bitti ama 4 gündür sol kasığımda ağrı var bir de şeffaf bir akıntı gelmeye başladı nedense
Birkaç güne ben de test yapacağım umarım pozitif çıkarŞeffaf akıntı bende de var
Birkaç güne ben de test yapacağım umarım pozitif çıkar
O gün yaptım negatifti ama 27 Mart’ta adet olmam gerekiyordu hala olmadım yarın sabah tekrarlayacağımSonucu merak ettim
Test yaptınız mıO gün yaptım negatifti ama 27 Mart’ta adet olmam gerekiyordu hala olmadım yarın sabah tekrarlayacağım
Doktora gittim sol kasığımda kist varmış ama aynı zamanda da rahim kalınlaşması var hamile de olabilirsin dedi hcg testi yaptılarTest yaptınız mı
Sonuç ne olduDoktora gittim sol kasığımda kist varmış ama aynı zamanda da rahim kalınlaşması var hamile de olabilirsin dedi hcg testi yaptılar
Yarın öğleden sonra çıkacakSonuç ne oldu
İnşallah hamişsinizdirDoktora gittim sol kasığımda kist varmış ama aynı zamanda da rahim kalınlaşması var hamile de olabilirsin dedi hcg testi yaptılar
Teşekkür ederim inşallahİnşallah hamişsinizdir