• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşayan var mı kızlar

Adetime 3 gun kala (dun) pembe kahvemsi lekelenme basladi test günlük pede buluşacak kadar da oluyo gecen sene bu zamanlar bi gebelik kaybım oldu ondada 2 gün yerlesmem olmustu. Insallah bundada adete dönmeden biter. Bu ay rahim filmide cektirmistim hala umut vardir insallah.

Dijital gebelik testlerim de hep negatifti leke varken testlerim de bazısı negatifti bazısı silikti adetin 7.gunu pozitifi gördüm adete 2 gün kala leke başladı adetin 1.gunu kesildi adet olacam saniyodum ama hep testlerim silikti
Bu mesajınız bana da umut oldu ya 🤗 benimde dün ve önceki günde kahverengi lekelenmem oldu. Bugün kesildi ve adetime 6 gün var daha. Bugün kan verdim negatif çıktı sizce birkaç gün sonra tekrar etmeli miyim testi

Bu mesajınız bana da umut oldu ya 🤗 benimde dün ve önceki günde kahverengi lekelenmem oldu. Bugün kesildi ve adetime 6 gün var daha. Bugün kan verdim negatif çıktı sizce birkaç gün sonra tekrar etmeli miyim testi
Yerleşme kanamasiysa hemen çıkmaz adet günü kan ver en sağlıklısı o oluyor

Yerleşme kanamasiysa hemen çıkmaz adet günü kan ver en sağlıklısı o oluyor
Yerleşme mi hiç bilmiyorum ya 1 Kasım'da akşam böyle sanki adetin son günlerinde gelen açık kahverengimsi pembemsi akıntım oldu çok az. Sonraki günde açık kahverengi ve ve sarımsı akıntım oldu sonra da kesildi. Yerleşme olabilir mi acaba

Back
X