Yerleşme Kanaması Yaşayan Var Mı?

Tubalena

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
41
13
38
Merhaba kızlar biliyorsunuz geçen sene düşük yaşadım doktor 6 ay korunma verdi şuan 9 ay oldu bizde gebelik düşünüyoruz inşallah
Relglim 2 gün geciktiri bugünde hafiften kahverengi leke geldi gün boyunca sadece lekelenme gibi ara ara geldi normalde çok fazla relg ağrısı çekerdim ama bu sefer hiç ağrı yok göğüslerde şişkinlik var hafif bir bel oyuntusu ağrısı o kadar üstüne görme yerleşme kanaması olabilir mi? Relg olmadan 1 hafta önce eşimle korunmasız ilişkimiz oldu yerleşme kanaması olabilir mi bilgisi olan yazabilir mi lütfen yerleşme kanaması nasıl oluyor kaç gün sürüyor ne şekilde devam ediyor test yapmalı mıyım

Selam biz gebelik düşünmüyorduk korunmasız ilişkimiz oluyordu ama düzenli doğum kontrol hapı kullanıyordum bundan önce 1.5 sene boyunca hiç sıkıntı çıkmamıştı rahattık bu yüzden, bir gün kahverengi lekelenmem oldu regl olacağım sandım göğüslerim şişti halsizlik vardı dedim kesin regliyim ama olmadım hafif kahve lekeyle kaldı.. Silik çizgi ile 4+1 haftalık gebeydim bence kesinlikle test yap umarım gönlünce olsun sonuçlar hayırlı gelsin :)

Yerleşme kanaması 1-2 gün sürüyor diye biliyorum bence biraz daha bekleyin derim umarım her şey gönlünüzce olur :)

Merhabalar bende tesadüf üzeri öğrendim iki defa denedik olmadı üstünde durmadık onüçüncüde de beklemedik şükürler olsun suan 6+1 günlük yerleşme kanamasına bakma bence bende akıntı çok oldu önemli olan regli ben bir gün geciktim ve silik çizgi çıktı zaten adetime iki gün kala hgc de yüksek çıkmıştı bur gün geciktim erken gebelik testi yaptim silik çıktı ertesi gün sağlık ocağında gene kan tahlili verdim sonuç geçeyim yerleşme kanaması değişiklik gösterir sağlık ocağına git ve evet erken gebelik testi yap silik çıkabilir oda pozitif anlamina gelir

Merhaba sonuç nedir acaba hamile misiniz?

İy günler bugün adetim 2. Gün ve gecikti sabah 3 damla kahverengi leke geldi test yaptım negatif bekluyeyimmi kasık ağrım var sağ ve sol olmak üzere

Kızlar öncelikle herkese merhaba fikrinize ihtiyacım var 2 yıldır korunmuyorum ama hiç bir sorun olmamasına rağmen gebe kalamıyorum adetime 4 gün var dün lavaboya gittiğimde iç çamaşırıma çok açık pembe renkte bir kaç damla kanmı desem öyle bişey gelmişti dünden beri ara ara sadece peçeteye silince geliyor sağ göğüs ucumda aşırı bir ağrı var ama sol göğüsüm normal ilk defa bu ay yüzümde de sivilceler çıkmaya başladı araştırmalarım sonucunda yerleşme kanaması olarak görünüyor sizce olabilirmi aranızda yaşayan varmı cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden hepinize teşekkür ederim

Canim bendee 1 yildir gebe kalamiyorum bence yerlesme kanamasi seninki bi test yapmalisin

Kızlar merhaba yerleşme kanaması birkaç gün sürüyor demişsiniz ben sadece bir defa pembe kanama gördüm o yerleşme kanaması değil mi yerleşme kanaması gördükten kaç gün sonra test yaparsam çıkar

Bende de bir dafa oldu adete 4 gun var siz test yapdinizmi?

Merhaba 17 eylülde yumurtlamam olmuştu(18.günde) . Bat tarihi 28 eylüldü. Henüz adet olmadım. Bu sabah adet oluyorum sandım kahverengi adet başlangıcı gibi akıntı geldi reglim geliyor sandım. Bugün sonrasında hiç akıntı olmadı. Regl belirtilerim baş ağrısı ve üşüme titreme vardı. 2 kez test yapmıştım ama hiç çizgi görmedim. Gebelik ihtimali varmıdır teste çıkmaması erken olduğu içinmidir

Benim adetim 2 gün geciktiğinde 3 test yaptım hepsi silikti. Sonra kan verdim hamileymişim. 2.kan vermeye gidişimde damla olarak, lekeleme şeklinde kahverengi kanamam oldu 3 gün devam etti. Sonrasında kesildi. Benim bu şekilde yerleşme kanaması oldu. Kahverengi olduğu için muhtemelen kanama hemen atılmadı sonradan geldi. Ilk hamileliğimde olmamıştı.

Benimde 3 gün devam etti pedimde lekeler oluyor normal adet gibi değil çamur gibi 10 gün var adetime sizce yerleşme kanaması mı

Merhaba ne durumdasınız? Umarım gebelik olmuştur

Regliden ne kadar süre sonra test yaptınız. Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah

Nolur herkes baksin ya yogun beyaz ve pembe akinti olmaya basladi kasiklarim agriyor yerlesme kanamasi nasil oluyor beyaz ama icinde pembe kanda var adet oldum sandim baktim degil 3 kez kimyasal yasadım sabahti bu anlattiklarim suan kanamam koyu pembe yoğun gibi ama pihti yok adetim 3 gun gecmisti bugun kanamam oldu ve kan verdim 4 gun varken adete 0502 yani negatif sizce ne bu

Yerleşme kanaması 1-2 gün sürüyor diye biliyorum bence biraz daha bekleyin derim umarım her şey gönlünüzce olur :)
Merhaba malesef ki gebelik yokmuş ben yerleşme kanaması sanmıştım ama relg olarak devam etti ve bitti belki de hormonlar değişiyordur umarım bir daha ki ay güzel sonuçlar alırım

Ben korunmasız eşimle birlikte oldum 3. Gün tekrar oldum o esnada çok az kan geldi ve o an anladım hamile kalacağımız kızım oldu şimdi 8 aylık çok güzel bir duygu Allah layığıyla analık babalık yapabilek herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…