Yerleşme kanaması yaşayanlar arkadaşlar lütfen buraya bakabilir mi?

Matmazel21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2022
5
1
1
26
Ayın 19 regılım bitti ve yıkandım bir buçuk yıldır evliyiz ve tedavi sürecindeyim ve çocuk bekliyorum ayın 28inde Hafif kahverengi lekeler geldi 29unda bel kasık ağrılarım başladı lekelerğm baya ve arttı pedi doldurdu resmen. Kırmızı kahverengi şekilde devam etti on gün bitmedi regıldan kuruyalı acaba yerleşme kanaması mıydı yardımcı olur musunuz lütfen 😔

Ayın 19 regılım bitti ve yıkandım bir buçuk yıldır evliyiz ve tedavi sürecindeyim ve çocuk bekliyorum ayın 28inde Hafif kahverengi lekeler geldi 29unda bel kasık ağrılarım başladı lekelerğm baya ve arttı pedi doldurdu resmen. Kırmızı kahverengi şekilde devam etti on gün bitmedi regıldan kuruyalı acaba yerleşme kanaması mıydı yardımcı olur musunuz lütfen 😔

Son adet tarihim 11 Şubat, 27 Mart'ta (6+2) lekelenmem oldu. Koyu kıyamlı, kahverengi ve sadece peteçeye gelen bir lekelenmeydi, çamaşırıma falan geçmedi. Sonraki birkaç saat tuvalete gittiğimde yine peçetede tek damla şeklinde açık renk yine kahverengi lekeler gördüm 2 ya da 3 defa. Sonrasında tekrarlamadı. Doktor muhtemelen geç döllenme olduğunu ve yerleşme kanaması olduğunu söyledi. (Yerleşme kanaması öyle ped dolduracak kadar çok, regl gibi olmazmış)
30 Mart'ta karın ultrasonundan kalp atışı görülmedi ve kese de bebek de çok küçüktü. Yani muhtemelen geç döllenme dediği doğru.
Bayram sonrası tekrar kontrolüm var o zaman tam hafta tahmini olacaktır sanırım.

Son adet tarihim 11 Şubat, 27 Mart'ta (6+2) lekelenmem oldu. Koyu kıyamlı, kahverengi ve sadece peteçeye gelen bir lekelenmeydi, çamaşırıma falan geçmedi. Sonraki birkaç saat tuvalete gittiğimde yine peçetede tek damla şeklinde açık renk yine kahverengi lekeler gördüm 2 ya da 3 defa. Sonrasında tekrarlamadı. Doktor muhtemelen geç döllenme olduğunu ve yerleşme kanaması olduğunu söyledi. (Yerleşme kanaması öyle ped dolduracak kadar çok, regl gibi olmazmış)
30 Mart'ta karın ultrasonundan kalp atışı görülmedi ve kese de bebek de çok küçüktü. Yani muhtemelen geç döllenme dediği doğru.
Bayram sonrası tekrar kontrolüm var o zaman tam hafta tahmini olacaktır sanırım.
Hakkınızda hayırlısı olsun 🤲

Sizin kanama oldugunda hgc degerinize bakilmis miydi? Progestan verdi mi dr?

Araladaslar yardım edin 7 aylık evliyim Mart 8 regl oldum 13 bitti daha sonra adetime daha 14 gun varken pembe leke geldi 1 gun arar ara sürdu kesildi ertesi gün yine geldi bu defa koyu renkti ve gun icinde kahve rengine döndü ara ara göbek çevreme ve kasiklarima agri giriyor kafayı yicem ya

Araladaslar yardım edin 7 aylık evliyim Mart 8 regl oldum 13 bitti daha sonra adetime daha 14 gun varken pembe leke geldi 1 gun arar ara sürdu kesildi ertesi gün yine geldi bu defa koyu renkti ve gun icinde kahve rengine döndü ara ara göbek çevreme ve kasiklarima agri giriyor kafayı yicem ya
Daha test için çok erken sonuç çıksa bile kimyasal gebelik falan olabilir. Çoğu kadın kimyasal defalarca kez anlamadan kimyasal gebelik yaşayabiliyormuş ve regli ile atılıyormuş. En erken 6sında test yap. Eğer gecikirsen net sonuç için 16sına kadar beklemeni öneririm. Çoğu doktor erken gebelik testlerine güvenmiyor.
Bir de evliliğimin ilk senesinde ovülasyon döneminde bolca lekelenmem olmuştu benim de. Bu illa gebelik anlamına gelmiyor.

Bende benzer durumdan muzdaribim normalde adetim duzelidir hiç şaşmaz bu ay gecikmem oldu test yaptım ikinci çizgi silikti emin olamadım.gecikmenin 5. Gununde önce lekelenme ile başladı açık kırmızı adet kadar fazla değil ama ped dolduracak kadar kanamam var anlayamadım Bir türlü dün yine test yaptım sonuç ayni

Ayın 19 regılım bitti ve yıkandım bir buçuk yıldır evliyiz ve tedavi sürecindeyim ve çocuk bekliyorum ayın 28inde Hafif kahverengi lekeler geldi 29unda bel kasık ağrılarım başladı lekelerğm baya ve arttı pedi doldurdu resmen. Kırmızı kahverengi şekilde devam etti on gün bitmedi regıldan kuruyalı acaba yerleşme kanaması mıydı yardımcı olur musunuz lütfe

Adet gününe bir kaç gün kala yerleşme kanaması olur diyorlar adet tarihi geçtikten sonra olanda varmış test yaptın mı

Merhaba arkadaşlar.
Oncelikle bir bebegi olmasini isteyen herkese, rabbim bu duyguyu yasatsin insallah. Bebegi olanlari da rabbim korusun. Yardiminiza deneyiminize ihtiyacim var.
Ovulasyon takibi yapıyorum. 27 nisanda yumurtladim, pik gördüm. 28-29-30 nisan normal gecti. 1 mayısta akşama doğru kahverengi leke geldi. Peçete ile silince geldi. 2-3-4 mayistada devam etti. 5 mayista hic gelmedi, kahverengi leke durdu. Sadece kahverengi ve peçete ile silince geliyordu. 27 nisanda yumurtladigim için 27 nisana +14 gün eklersek 11 mayısta regl olmam lazim. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız cok memnun olurum. :)

Bende benzer durumdan muzdaribim normalde adetim duzelidir hiç şaşmaz bu ay gecikmem oldu test yaptım ikinci çizgi silikti emin olamadım.gecikmenin 5. Gununde önce lekelenme ile başladı açık kırmızı adet kadar fazla değil ama ped dolduracak kadar kanamam var anlayamadım Bir türlü dün yine test yaptım sonuç ayni
Canım silik çıktıysa hamilesin bnce, yeni ve daha çok küçük olduğu için silik çıkabiliyor
Bndede silik çıkmıştı kan testi yaptırdım 4 haftalık hamileydim

Mrb arkadaşlar benim adetim normalde 17 sindeydi ama bugun 9 gun oldu geceli ama once bel ağrısı ve kasıkta kramplar basladi bugun sabahta kanamam oldu once acik pembe renkli geldi sonra acik kirmiziya dondu bilmiyorum yerleşme kanamasını adetimi oldum bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Back
X