Olabilir kan görmediğin sürece bu olasılık var. Bikaç güne tekrarla testi ya da kesin sonuc için kan verMerhabalar. Bugün adet günümdu hafif karın altında ağrı vardı regl oluyorum sandım. WC ye gittiğimde çoğunluk kahverengi ve biraz turuncumsu akıntı vardı. Hala devam ediyor. Gebelik testim negatif çıktı. Yerleşme kanaması olabilir mi?
Yumurtlamam 4-5 Aralık'ti olsa testte çıkmaz mıydı peki?Olabilir kan görmediğin sürece bu olasılık var. Bikaç güne tekrarla testi ya da kesin sonuc için kan ver
Eger bu tarihler kesinse cikmasi lazim.Yumurtlamam 4-5 Aralık'ti olsa testte çıkmaz mıydı peki?
Maalesef sabah kırmızılari gördümEger bu tarihler kesinse cikmasi lazim.
Yumurtlamanin 14.gununde cikti bende.
Ama bazen ayni ay icinde 2 defa yumurtlama oluyor bu durumda gec dollenme de olabiliyor. Insallah hamilesinizdir.
Maalesef sabah kırmızılari gördüm
Bu arada dün yaptığım ovulasyon testi pozitifti. Adete yakın çıkarsa hamileliği gosteriyormus diye duymuştum ama demek ki yanlış bilgiymisYaa. Hayırlısı olsun inşallah.
Bu arada dün yaptığım ovulasyon testi pozitifti. Adete yakın çıkarsa hamileliği gosteriyormus diye duymuştum ama demek ki yanlış bilgiymis
Evet bakın2 çizgi eşit koyulukta mıydı?
Evet bakın
Baktirdim normal çıktı ve geçen ay adet günü gene ovulasyon yapmıştım görünmeyecek derecede silik çıkmıştı. AnlamadımAdetin 3.gunu hormonlariniza mi baktirsaniz belki lh yukselmistir.
Baktirdim normal çıktı ve geçen ay adet günü gene ovulasyon yapmıştım görünmeyecek derecede silik çıkmıştı. Anlamadım
Olabilir neticede gebelik yokmuşLh sürekli aynı kalan bir hormon değil ki.
Geçen ay düşüktür bu ay yükselmiştir mesela olabilir yani.
Lh yüksek olması gebelik oluşumunu önler.Olabilir neticede gebelik yokmuş
Eşimden sıkıntı var o yüzden olmuyor zaten. Olması bu mucize olurduLh yüksek olması gebelik oluşumunu önler.
Bu hormon gebelikte artar.
Eşimden sıkıntı var o yüzden olmuyor zaten. Olması bu mucize olurdu
Sağol canım. Sen de sağ salim kucağına al yavrunu insAnladım canım.
Hayırlısı olsun inşallah.
Amin insallah.Sağol canım. Sen de sağ salim kucağına al yavrunu ins
Canım son bir ovu testi vardı yapayım dedim. Böyle çıktı ve adetimin ilk günüAmin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?