Yerleşme kanaması yaşayanlar bakabilir mı?

Normal kan gelipte üstüne görme yaşayan var midir acaba?
Bende geçen ay öyle oldu normal adet gördüm hamileymisim geç döllenme oldu sanırım.Ama kimyasal gebelikmis adetim bittikten üç dört gün sonra hcg değeri düştü tekrar kanamam geldi

Bende geçen ay öyle oldu normal adet gördüm hamileymisim geç döllenme oldu sanırım.Ama kimyasal gebelikmis adetim bittikten üç dört gün sonra hcg değeri düştü tekrar kanamam geldi
Adetin den sonra mı hamile olduğunu anladın canım?

Bir de dün adet oldum adet olmadan 1 gün önce de ovulasyon pozitif diye değerlendirdik. 4-5 Aralık'ta da pozitifti. Kafam karıştı

Adetin den sonra mı hamile olduğunu anladın canım?
Ben adet olmadan bir gün önce test yaptım yok dencek kadar hafif bi çizgi görünüyordu.ertesi gün adet olunca da umursamadim ama adetim in son günü kasiklarim acayip ağrıdı hiç böyle olmazdı adet te çok ağrı yaşamam normalde sadece ilk günü ağrım olursa olurdu.Bende usuttugumu düşünüp sıcak su torbası koydum.adetim bittikten iki gün sonra leke lenme oldu hiç öyle biseyde yasamamistim.ondan sonra suphelenip test yaptım bu sefer ikinci çizgi çok net belli oluyordu.sonra doktora gittim ogrendigimin ertesi gün tekrar kanamam geldi.böyle tuhaf bişey yaşadım

Anladım canım. Kimyasal olmasına üzüldüm. Zamanı değilmiş demek ki. Benim gebelik negatif çıkmıştı. Aklıma adet öncesi ilişki geldi o da tutmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…