Yerleşme kanaması yaşayanlar buraya bakabilir mii

Sud2naz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
47
1
1
26
Arkadaşlar yerleşme kanaması nasıl oluyor? Peçeteyle silince mi fark ediliyor yoksa pedi dolduacak şekilde mi geliyor? Bir de kaç gün sürüyor yardım eder misiniz. Benim 1. Gün orta 2. Gün yoğun 3. Ve 4. Gün git gide azalan kanamam var. Regl mi bu? Hamilelik düşünmüyorumm bir de 2. Gün uzun yolculuğa çıktım pedimi hiç değişmedim akşam değişince baya bi dolmuştu ama kahverengilikler de vardı? 12 13 saat boyunca kaldı kan pedde kalınca kahverengiye döner mi? Bu son 2 aydır baya bi stres evreai yaşadım bu arada

Adet olmuşsun canım

Adet olmussun ..
ama lütfen ped kullanımına dikkat et . Ne demek 12 13 saat ped değiştirmedim . İllaki molalar oluyodur .
Allah koruusn mantar olursun ..

Adet olmussun ..
ama lütfen ped kullanımına dikkat et . Ne demek 12 13 saat ped değiştirmedim . İllaki molalar oluyodur .
Allah koruusn mantar olursun ..
Haklısınız ama yedek pedim yanımda değildi. Bu arada pedde durunca kahverengi oluyor mu? Korktum acaba kahverengi kanamam mı oldu kafam çok karışık. Herkes yerleşme kanamasına kahverengi geliyor dedi. Peçeteyle silince mi geliyor bu yerleşme kanaması?

Adet olmuşsun canım
Korktum,yerleşme kanaması sandım. Siz yerleşme kanaması yaşadınız mı? Mesela pedi dolduacak şekilde mi geldi yoksa peçeteyle silince mi gördünüz? Kaç gün sürdü

Ben yerleşme kanamasını iki kez yaşadım ve ikisinde de çok açık kahverengi bir kanama, kanama denemez daha çok akıntı gibiydi ve kısa sürmüştü. Sizinki yerleşme kanamasına benzemiyor. Rahat olabilirsiniz. Adet kanı uzun süre pedde kalınca veya adetin son günlerinde kahverengi olabilir. Bunun dışında adetleriniz arasında bazen bu tür değişimler de olabilir. Kısa sürmesi az sürmesi yoğun veya hafif geçmesi normal.

Çook teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Son 2 aydır çok stres yaşadım sanırım o yüzden renginde değişiklik oldu ve 2 gün geç geldi. Stres cidden tüm düzeni alt üst ediyor

Bu arada kaç gün sürdü acaba?

Benim 1 gün bile sürmedi sadece gün içinde tuvalete gittiğimde peçeteye sildiğimde 1 kez geldi sonra gelmedi.

Yerleşme kanaması Pembe yada çok açık kırmızı ve tortusuzdur. Ve azdır. Yani benimki boyleydi. 4 gün de sürmez canım tek seferlik olmuştu.

Yerleşme kanaması Pembe yada çok açık kırmızı ve tortusuzdur. Ve azdır. Yani benimki boyleydi. 4 gün de sürmez canım tek seferlik olmuştu.
Benim pıhtılıydı ve yoğundu. Sizin dediğiniz gibi her topiktr 1 veya 2 gün süren lekeler şeklinde okudum. Pede dahi geçmeyen lekeler ama kuşku işte adetim 2 gün geç gelince de korktum acaba dedim ama stres yüksek ihtimalle çok teşekkür ederim cevabınız için

Rice ederim ne demek. Stres kesinlikle adeti etkiliyor bu arada stresten dolayı nunu yaşamış olabilirsiniz.
Yüksek ihtimalle. Çok stres yaşayan ve kafaya takan biriyim. Öyle olunca da adetim etkilendi sanırım

Geçen gunde ayni konuyu sormuştun sen ve orada bekardin. Simdi nasil cocuk düşünmüyorum diyorsun anlayamadim. Troll müsün. Alay mi ediyorsun milletle.

Eklentiler

• Screenshot_2019-01-20-00-29-59.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 325
Kızlar bir soru sorcam normal de adetim ayın 21 de gelmesi lazım ayın 18 inde geldi bu sefer .kanamam az ve kasiklarim hafif ağrıyo. Yerlesme kanamasi olma ihtimali yok demi keşke olsa ama size sormak istedim

Geçen gunde ayni konuyu sormuştun sen ve orada bekardin. Simdi nasil cocuk düşünmüyorum diyorsun anlayamadim. Troll müsün. Alay mi ediyorsun milletle.
Çocuk düşünmüyorum demek evliyim anlamına mı gelmek zorunda. Anlamıyorum sizi sürekli bi kavga, çatışma çıkarma peşindesiniz. Topikte bilgi vermeyecekseniz rica ediyorum başka şeyler için cevap yazmayın. Amacınız ne anlamış değilim. İnsanların hayatları,yaşantılarından size ne?

Hayır bir de kanıtlama peşindesiniz. O konu başka bu konu başka iyi misiniz siz? Cidden sinirimi çok bozdunuz. Anlamadan,birşeyi tam idrak etmeden yazmayın. Hatta bu topiğe bir daha yazmayın. Siz gibiler yüzünden rahat soru da soramıyoruz şaka gibisiniz sabır ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…