Yerleşme kanaması yaşayanlar buraya bakabilir mii

Neyi anlayacakmisim pardon! Milletle burda dalga geçiyorsun, iki gun once bekarsin ters iliski yaşadım hamilemiyim bugün çocuk düşünmüyorum hamilemiyim!! Iki gunde evlendinmi yoksa. Siniri bozulmuşmuş! Kanitlayacagim elbet millet seni ciddiye alip cvp vermiş birde.. kimseyle eglenemezsin salak şey

Hanımefendi sanırım idrak etmekte güçlük çekiyorsunuz. Her çocuk düşünmüyorum diyen evli mi oluyor? Benim kimseyle dalga geçtiğim yok kafanızda kurgulayarak gelip burada saçma sapan şeyler yazıp beni çileden çıkarmayın. Herkes özgür ve istediği şekilde konu açar. Burada zorla cevap yazın diye kafaya silah dayamıyoruz. Kirli düşüncelerinizi kendinize saklayın ve bir daha buraya birşey yazmayın. Kimsenin de hayatın burnunuzu sokmayın. Burada kanıtlanacak birşey de yok,çekindiğim birşey de yok.

Bende oldu kahve rengi su gibi bir akıntı yerleşmemi bilmiyorum ama 20gundur de regl olmuyorum hamilelikten supheleni yorum ama sizinki çok belli adet kamamasi

Bende oldu kahve rengi su gibi bir akıntı yerleşmemi bilmiyorum ama 20gundur de regl olmuyorum hamilelikten supheleni yorum ama sizinki çok belli adet kamamasi
Canm mrb acaba adet mi oldun hamileliğini öğrendin mi inşallah hamilesindir

Benim 1 gün bile sürmedi sadece gün içinde tuvalete gittiğimde peçeteye sildiğimde 1 kez geldi sonra gelmedi.
Adet gününüze kaç gün kala gelmişti? Aynı şeyleri yaşadım da iki kez lavobada peçeteye geldi uçuk pembe şeklinde salı günü adetime 9 gün kala gelmişti. Ve geldiği güm karnımda ve yan taraflarında tuhaf bi hafif ağrı vardı. Şuam da vajinada batma gibi oluyor. Çok merak ediyorum. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi. Konuma bakıp oraya cevap yazarmısınız.

Merhabalar ben 4 aydın evliyim Kanada da yaşıyorum eşimle bebek istiyorum 3 aydır olmuyo ama bu ay adetim 3 gün geçikti ve üçüncü gün kanamam oldu normalde adetim 5 gün sürer ve ilk iki gün yoğun kanamam olur ama bu ay sadece 2 gün kanamam oldu ve adet günümün kan miktarına göre daha azdı sizce yerleşme kanaması mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…