- 25 Mayıs 2014
- 754
- 300
- 123
- Konu Sahibi cheesecake-im
-
Bana da aynisi oldu canim bir kere bir iki damla kadar pembe geldi sonra bisey yok insallah yerlesmedirsadece bir kere camasirimda gordum bir daha gelmedi.
Teşekkürler insallah bizimki de yerlesmedendirYerleşme kanaması mıydı tam emin değilim ama adetimden 1 hafta önce kanama yaşadım hep pembe akıntı gibiydi hiç kıpkırmızı olmadı kahverengiye döndü 2 gün sürdü geçti. Adetim geçtikten 4 gün sonra da hamile olduğumu öğrendim ama 2 ay boyunca ara ara kanamaların sürdü
Anladim canim hayirlisi olsun bir dahaki ay olur insallah yeterki saglikli olsun ❤Canm şimdi kesinleşti regli oldum öne cekilme sebebide ameliyt olmştm ondan galiba şimdi anladm nedenini:)
Öyle tabi hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsunlarda biz bekleriz zamanını napalım :) inşallah sana nasip etmiştir canm bu ayda hamilesindir :)Anladim canim hayirlisi olsun bir dahaki ay olur insallah yeterki saglikli olsun ❤
Kimse yerlesme kanaması yaşamadı mı
Insallah canım ❤Öyle tabi hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsunlarda biz bekleriz zamanını napalım :) inşallah sana nasip etmiştir canm bu ayda hamilesindir :)
Evet seninki yerlesme kanaması belli ki benim de bat yarin ama testlerde net bisey yokCanım benim bu ayın 5 6sında açık kahve akıntı geldi 8inde testte baya kırmızı pozitif çıktı.Bat 10Aralık yani bugün ama yerleşme kanaması mı emin değilm.
Evet seninki yerlesme kanaması belli ki benim de bat yarin ama testlerde net bisey yok
insallah oyledir canim bugun bat gunum. senin ne zaman? test yapmismiydin hiç?Bana da aynisi oldu canim bir kere bir iki damla kadar pembe geldi sonra bisey yok insallah yerlesmedir
Benim de bat bugün evet hergun test yapiyorum cok cok silik çıkıyor ama bisey ifade etmiyor henuz. Agrim da var belki de geliyor kirmizilarinsallah oyledir canim bugun bat gunum. senin ne zaman? test yapmismiydin hiç?
Igneden kaynaklanıyor olabilir mi canim?? Bu konuda pek bir bilgim yok ama yumurtan erken çatladığı icin erken adet olmuşsundur.Gunaydin kizlar benim bat 13 aralikti 23 kasimda catlatma ignesi oldum
Dun ilk kahrengi akintim oldu leke yani cok aiddetli kasik agrik vardi uatakta kıvranıyodm resmen tekrar gittigimde taze kan gibi bisey geldi kusura bakmayn lutfen boyke acik acik konusuyorum suanda regl gibi kanamam var ben pkoluyum hayatim boyunca hic ilacsiz adet olmazdim ustelik erken geldi cok saskinim ve hala agrilarim var
Merhaba adete 1 gün kalmadan önceki testlerde çıkmamış miydiAdete 5 gün kala yerleşme kanaması oldu kahverengi lekelenme şeklinde. Adete 1 gün kala test yaptım pozitif çıktı.
Merhaba, adet oluyorum sanmıştım ben test yapmadım 1 gün öncesine kadar. Lekelenme azalınca şüphelendim öyle test yaptım.Merhaba adete 1 gün kalmadan önceki testlerde çıkmamış miydi
Cuma geldi pazartesi pozitif tiKızlar merhaba yerlesme kanaması yaşayanlar miktar ve rengi nasıldı? Testte pozitif ne zaman gördünüz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?