• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşayanlar yardımcı olabılır mı acaba

Benim az az hala geliyor dünden beri ama adetim biteli 12 gün olmuş adet olamam heralde yumurtlama olurken bukdr kan gelir mi takvimime göre yumurtlamada geçmiş görünüyor şaşırdım çokta umutlandım sancımda var adet gibi
Benimd oyleydi temizlendikten 8 gun sonar basldi 3 gun aralikli az az leke geldi karnim agridi bende umutluyum ilk defa basima geldi biraz gecsin belli olur sonucum doktora gittim amma daha adtime 11 gun vardi en azindan kist yada enfeksiyon yok ondan olmadigini ogrendim

Benimd oyleydi temizlendikten 8 gun sonar basldi 3 gun aralikli az az leke geldi karnim agridi bende umutluyum ilk defa basima geldi biraz gecsin belli olur sonucum doktora gittim amma daha adtime 11 gun vardi en azindan kist yada enfeksiyon yok ondan olmadigini ogrendim
Dr ne olarak yorumladı yerleşme kanaması olabilirrmiymiş

son adetim 7-13 ağustos, 24 eylülde iç çamaşırım pembe su geldi bayaaa. O kadar belirgin bi akıntıydı ki ayaktayken yere çöktüm ne oluyor diye 9 eylülde 4.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şiddetli sırt ağrım vardı hep olduğu için önemsemedim, yatağım inanılmaz rahat olmasına rağmen dehşet sırt ağrısıyla uyanıyordum. kasık ve rahimde ara ara hissedilir batmalar oluyordu. Asla hamile miyim diye düşünmedim düşünmeyince oluyor 😀

son adetim 7-13 ağustos, 24 eylülde iç çamaşırım pembe su geldi bayaaa. O kadar belirgin bi akıntıydı ki ayaktayken yere çöktüm ne oluyor diye 9 eylülde 4.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şiddetli sırt ağrım vardı hep olduğu için önemsemedim, yatağım inanılmaz rahat olmasına rağmen dehşet sırt ağrısıyla uyanıyordum. kasık ve rahimde ara ara hissedilir batmalar oluyordu. Asla hamile miyim diye düşünmedim düşünmeyince oluyor 😀
Pardon 24 ağustos.

Size önerim hiç aklınıza hamileliği bile getirmeyim. Hatta bu yazıyo okuyan herkese tavsiyem. Bende hamileliğin her belirtisi vardı fakat hiç test yapmadım çünkü varsa nasıl olsa adetim geçinde öğrenmeyecek miyim? Hergün adetimi sayardım şu kadar gün geçti diye sonuçta bu doğal bir süreç. Ben 1.5 ayda hamile kaldım çocuk yapmaya karar verince. İlk ay adetime 10 gün kala test yaptım negatifti. Adetimi bekleyim dedim yoksa nasıl olsa olurum dedim ve olsun. 2. Ay ise hiç şartlamadım kendimi sürekli test alıp denemektense doğal sürecinde öğrenmeyi tercih ettim adetimin 2. Günü test yaptım ve c çizgisiyle aynı koyulukta öğrendim. Şartlamayın, kasmayın ve test yapmayın. Tevekkül edin yüreğinizi ferah tutun (aşırı takıntılı ve sabırsız bir insan olarak yazıyorum bunu)💖

Size önerim hiç aklınıza hamileliği bile getirmeyim. Hatta bu yazıyo okuyan herkese tavsiyem. Bende hamileliğin her belirtisi vardı fakat hiç test yapmadım çünkü varsa nasıl olsa adetim geçinde öğrenmeyecek miyim? Hergün adetimi sayardım şu kadar gün geçti diye sonuçta bu doğal bir süreç. Ben 1.5 ayda hamile kaldım çocuk yapmaya karar verince. İlk ay adetime 10 gün kala test yaptım negatifti. Adetimi bekleyim dedim yoksa nasıl olsa olurum dedim ve olsun. 2. Ay ise hiç şartlamadım kendimi sürekli test alıp denemektense doğal sürecinde öğrenmeyi tercih ettim adetimin 2. Günü test yaptım ve c çizgisiyle aynı koyulukta öğrendim. Şartlamayın, kasmayın ve test yapmayın. Tevekkül edin yüreğinizi ferah tutun (aşırı takıntılı ve sabırsız bir insan olarak yazıyorum bunu)💖
Dogru diyorsunuz ben dr takıntı oldu bazen kesin korunsam.bile acaba hamilemiyim diyorum ve testkere cok pra harcıyorum adet günümü beklemeden

Ayy tarihlerin bana çok benziyor ama benimki pembe gibi değil yani açık kırmızı gibi dünden beri baya geldi ama adet kadar değil ve kasıklarımda sancı var adet sancısı gibi

İlk aylarda bu şekilde önemsemedim bende olur diye düşünerek ama 2 yıl geçti ve tüp tıkanıklığı vs ile uğraşınca tam tüp bebek kararı öncesi bu durum beni bi umutlandırdı tabiki düşünmeden edemiyorum şuanda 🥹

Ben 26 Ağustos'ta yaşadım kahverengi akıntı canım çok ağrı sıkıştırmisti o gün beni . Ertesi gpn test yaptım negatifti . Ama öğrendim ki kanamadan 2 3 gün sonra beta hcg artmaya başlıyormuş 29 Ağustos ya belli belirsiz silik çizgi çıktı çok belirsiz 2 günde bir çizgi daha da belirdi . Çok şükür şimdi keseyi görmeyi bekliyorum. Yerleşme kanamasiysa 3 4 gün sonra idrar testi yapın çıkacaktır inşallah ♥️ güzel haberler alırsınız ♥️
Canım sonucun ne oldu

İlk aylarda bu şekilde önemsemedim bende olur diye düşünerek ama 2 yıl geçti ve tüp tıkanıklığı vs ile uğraşınca tam tüp bebek kararı öncesi bu durum beni bi umutlandırdı tabiki düşünmeden edemiyorum şuanda 🥹
İnşallah Allah tez zamanda umutlarınızı sevinçle sonuçlandırır 🌸 bu söylediğim tabiki yeni olanlar için. Herhangi bir rahatsızlığı olan veya uzun süre denemiş olanlar için geçerli değil tabii ki Allah gönlünüze göre versin. Adet olmadığınız sürece umut vardır 😍

Ben kan verdim beklerken test yaptim boyle cikti

Eklentiler

• 1000202662.webp
    1000202662.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 34
  • 1000202484.webp
    1000202484.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000202476.webp
    1000202476.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 34
  • 1000202475.webp