Benim adete 1 hafta kala çok açık pembe renk geldi canım sonrasında bir daha normal akıntı geldi sadece adetime 2 gün kaldı bekliyorum bende gecikmesini bakalımBakalım bekliyorum canımsende durumlar ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adete 1 hafta kala çok açık pembe renk geldi canım sonrasında bir daha normal akıntı geldi sadece adetime 2 gün kaldı bekliyorum bende gecikmesini bakalımBakalım bekliyorum canımsende durumlar ne
Ay aynı ben gerçektenCanım benim adetim 3-4 gün hep lekeyle geçer, bu kez adetten 2-3 gün önce sadece 1 kez açık pembe renkte akıntı geldi. Dedim heralde başlayacak reglim. Ama devamı gelmedi, bu şekilde düzensiz lekeler olduğu için çok da üstüne düşmedim. Adet olacakmisim sokulecekmis gibi karın ve kasık ağrılarım oldu. Sonra baktım gelen giden yok test yaptım![]()
Biz herhangi bir tedavi olmadık yani iki sene dolunca artik düşünmeye başlarız gibi bu surecte hani spora falan yonelicem kafa dagitmam da gerekiyor galiba çok saldım kendimiÇokta uzun süre olmamış canım rahat ol benimde öyle hafif pco var gibi diyen oldu yok diyen oldu bir çok doktor değiştirdim zaten o engel değil. En son da prolaktin yüksekliğini buldular ona bağlı olmadığını düşünüyoruz şimdi onun içinde ilaç kullanıyorum daha önce iki kez aşılama yaptırdık olmadı ama ben hala umudumu yitirmedim dr.mfk takviyesi aldım pco için olandan bu ay da onu kullanıyorum hayırlısı hakkımızda inşallah
Aynen canım iyi gelir bende pilatese gittim bir süre iyi gelmişti banada insan evde durdukça daha çok kafaya takıyor.Biz herhangi bir tedavi olmadık yani iki sene dolunca artik düşünmeye başlarız gibi bu surecte hani spora falan yonelicem kafa dagitmam da gerekiyor galiba çok saldım kendimiİnşallah en kısa sürede güzel olur bizim için herşey hamile kalabiliriz sağlıcakla
![]()
Öyle gerçekten hayırlısı artıkAynen canım iyi gelir bende pilatese gittim bir süre iyi gelmişti banada insan evde durdukça daha çok kafaya takıyor.
Benim pozitif çok şükür, Allah tüm isteyenlere nasip etsinAy aynı ben gerçektenbenimde öyle her ay olduğu için önemsemedim karın ve kasık ağrısıda dediğin gibi var kaç gündür ama test yapmaya cesaretim yok senin sonuç ne
Aaa ne güzel canım. Tam olarak bana yazar mısın neler yaşadın belirtilerin başka nelerdi ne zaman test yaptın çok sordum kusura bakmaBenim pozitif çok şükür, Allah tüm isteyenlere nasip etsin![]()
Yok canım estağfurullah ne demekAaa ne güzel canım. Tam olarak bana yazar mısın neler yaşadın belirtilerin başka nelerdi ne zaman test yaptın çok sordum kusura bakma![]()
İnşallah canım hayırlısıyla güzel ilerlesin inşallah gebeliğinYok canım estağfurullah ne demekbenim dediğim gibi reglden 2-3 gün önce pembe akıntım oldu. O sıra karın ve kasık ağrılarım vardı. Sonra regl günüm 4 gün falan geçti. Karın ağrısı olunca ben hala regl olurun diye bekledim
baktım yok test yaptım pozitif çıktı. Evde laboquick ve prodoctor vardı. Sonra hemen kan verdim zaten pozitif olduğu öğrendim. Beta 349 çıkmıştı işte şimdi yükselmiş. Kasık ağrılarım devam ediyor ama sürekli olan bir ağrı değil böyle ara ara olup geçiyor çok şiddetli değil. 2 gündür göğüs hassasiyetimde var. Bide en fenası sık idrara çıkma
herkesi sıcak basıyor benim ayaklarım buz mesela, herkesin bedenine göre değişiyor bence ya. şimdilik bu belirtiler var başka bişey yok canim. Pazartesi de kadın doğuma cikicam bakalım görünür inşallah kese
![]()
Amin Allah razı olsunİnşallah canım hayırlısıyla güzel ilerlesin inşallah gebeliğinDarısı başıma diyorum o zaman seninle baya benziyor aslında belirtiler benim 1 hafta kala pembe lekelenme oldu bir daha gelmedi normal akıntı var iki gündür kasık ağrısı bel ağrısı benimde var adetime 2 gün kaldı bakalım bende bekliyorum test için acele etmiycem çünkü negatif görmekten çok sıkıldım bi de benim daha öncede böyle lekelenmeler olupta adetim başladı sonrasında o yüzden çok umutlanamıyorum ama sen bana umut oldun canım
![]()
Ederim tabi canım. Senin başka bir sorun var mıydı ilk gebelik miAmin Allah razı olsunBekle canım hiç acele etme, istediğimiz için psikolojik olarak da yaşıyoruz bazen belirtileri seni çok iyi anlıyorum. Kafayı sakin biraktigin anda oluyor bak :) Allah gönlüne göre tez vakitte versin inşallah
olursa da muhakkak haber et
![]()
İlk gebelik canım, yok bir sorun yoktu şükürEderim tabi canım. Senin başka bir sorun var mıydı ilk gebelik mi
Ne zamandır bekliyorsun canımİlk gebelik canım, yok bir sorun yoktu şükür![]()
Benim şimdi yine lekelenmem oldu canım sanırım adet olucamAnladım canım regl gecikmesini bekle ozman inşallah gebelik vardır güzel sonuçlanırben de bilerek fazla test almadım yoksa yapıp duruyorum sonuç hüsran oluyor elimde 1 tane var sabrediyorum
![]()
İnşallah adete dönmez canımBenim şimdi yine lekelenmem oldu canım sanırım adet olucam![]()
İnşallah adete dönmez canımBende bugün yaptım dayanamadım reglime 5 gün var böyle çıktı çok çok silik görebilirmisin bilmiyorum ama çok ta umudum yok negatif diye düşünüyorum bende regl olacak gibiyim kasıklarım fena ve akıntım da çok bilmiyorum nolcak
![]()
Ben göremedim canım ama dediğin gibi erken daha. Benimde öyleydi kasık ağrım ve akıntım vardı şimdide kahverengi geldi sökülecek heralde bu ay da olmadıİnşallah adete dönmez canımBende bugün yaptım dayanamadım böyle çıktı çok çok silik görebilirmisin bilmiyorum ama çok ta umudum yok negatif diye düşünüyorum bende regl olacak gibiyim kasıklarım fena ve akıntım da çok bilmiyorum nolcak
![]()
Canim sonucun ne oldu? Bende 4-5 gun kala bugun kahverengi akinti geldi kan rengi degil acik bir renk peceteye silince geldi devami yok ve cok azKızlar selam. Bugün adetimin 25.günü. 20-21.günler yani pazar ve pazartesi günü çok açık pembe renkte akıntım oldu peçeteye gelen bir daha da olmadı dün normal akıntım çok vardı ve kasık ağrılarım bel ağrılarım var iki gündür. Duphaston ve klomen kullandım bu ay bir de prolaktin için ilaç kullanıyorum sürekli acaba onlarla alakalı bir lekelenme mi adet mi olucam yerleşme kanaması olabilir mi çok kafam karıştı açıkçası. Yerleşme kanaması yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirim
Adet oldum canım bugün iki gündür lekelenme vardı söküldü şimdiCanim sonucun ne oldu? Bende 4-5 gun kala bugun kahverengi akinti geldi kan rengi degil acik bir renk peceteye silince geldi devami yok ve cok az
Bu aya inşallah bebis gelirAdet oldum canım bugün iki gündür lekelenme vardı söküldü şimdi