• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşayanlar?

mubbtela

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
210
111
18
26
Merhabalar yerleşme kanaması yaşayanlarınız var mı? Durumuma ne diyeceksiniz
Reglime 7 gün kala peçeteye sürdükçe gelen kahverengimsi akıntı başladı ama azdı bugün ise 15 damla kadar peçeteye sürdükçe gelen koyu kırmızı kahve renginde uçuk renkte bir kan atıntısı geldi reglime 6 gün var

Yumurtlama günümden 2 gün sonra da uçuk pembe bir kan gelmişti başka hiçbir beliryim yok

Ne kasık ağrım var ne ayak ağrım hiçbir şeyim yok
Gebelik olabilir mi olsaydı ağrı olması gerekmez miydi?

Ve sizce kaç gün sonra test yapmalıyım eğer yerleşme ise
Teşekkürler cevaplar için şimdiden

Bende 4 gündür adet olmuyorum çok sevindim bu ay oldu diye ama öğlen peçeteye gelen sürüntü şeklinde akıntı açık kırmızı renk geldi biraz önce de geldi yine ama sanki daha yoğun gibi yerleşme olabilir belki. Normalde yoğun mu oluyorsunuz adet? Ben 4 gündür bekliyorum test için yarın yapmayı düşünüyorum.

Bende 4 gündür adet olmuyorum çok sevindim bu ay oldu diye ama öğlen peçeteye gelen sürüntü şeklinde akıntı açık kırmızı renk geldi biraz önce de geldi yine ama sanki daha yoğun gibi yerleşme olabilir belki. Normalde yoğun mu oluyorsunuz adet? Ben 4 gündür bekliyorum test için yarın yapmayı düşünüyorum.
Normalde yoğun günüm de pek sekmez bi anda şaşırdım acaba stresli bi dönemdeydim o mu etkiledi diye şimdi kesildi mesela yok akıntı

Yani umutlanmayalım ikimizde ama bence sizinki yerleşme kanaması olabilir durduysa internette okuduğum en fazla 2 3 gün sürer diyorlar az şekilde siz bekleyin adet gecikince test yapın hemen çıkmaz belki üzülmeyin sonra

Çok stresli bi dönem seni çok iyi anlıyorum ilk deneme olmasına rağmen olmama yakın her dakika oldu mu olacak mı diye diye kafayı yedim. Beklemek yorucu. Allah kimsenin kucağını çocuksuz bırakmasın

Çok stresli bi dönem seni çok iyi anlıyorum ilk deneme olmasına rağmen olmama yakın her dakika oldu mu olacak mı diye diye kafayı yedim. Beklemek yorucu. Allah kimsenin kucağını çocuksuz bırakmasın
🥹ilk deneme değil 7 aydır istiyoruz.. yani artık tam vakti.. bir bayram sürprizi yapsa keşke..

Back
X