• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşayanlar

nrgl12mrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2025
63
15
3
26
Kızlar merhaba 23 eylül Regl oldum 27 eylül bitti
28 eylülden beri korunmasız cinsel ilişki yaşıyoruz 5-6kez olmuştur dün peçeteye gelen kahverengi akıntım oldu bugün sabah yine geldi az miktarda iç çamaşırımda vardı cinsel ilişki sonrası tekrar oldu regl günüme 1 hafta var sizce yerleşme kanaması olabilir mi ilk kez böyle oluyor yaşayan var mı

Olabilir koyu kahverengi oluyor ztn tutunurken de gelebiliyormus bazı kadınlarda benide ilk hamileliğimde adet gününde gelmişti kahverengi kilodumda ama sürüntu şeklindeydi sonra dahada gelmemisti hamileydim

Olabilir koyu kahverengi oluyor ztn tutunurken de gelebiliyormus bazı kadınlarda benide ilk hamileliğimde adet gününde gelmişti kahverengi kilodumda ama sürüntu şeklindeydi sonra dahada gelmemisti hamileydim
Çok teşekkür ederim 2 gün oldu öğleden sonra kesildi artık yok 8-9 aydır deniyoruz artık bırakmıştım hiçbir şeyi takip etmiyordum 2 aydır bu ay böyle olunca çok şaşırdım umarım yerleşmedir

Çok teşekkür ederim 2 gün oldu öğleden sonra kesildi artık yok 8-9 aydır deniyoruz artık bırakmıştım hiçbir şeyi takip etmiyordum 2 aydır bu ay böyle olunca çok şaşırdım umarım yerleşmedir
Test yaptınız mı başka belirti var mı

Back
X