yerleşme kanamasi yasayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sswd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sswd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
106
52
48
Nasil oldugunu tarif eder misiniz?benm adetten temizlendikten 3 4 gun sonra iliskinin bi saat ardindan bi kanamam oldu tek seferlik ve normal kanama gibiydi yerleşimme olma ihtimali var mı? Tecrübeli olanlar bilgi verirse sevinirim. Teşekkürler

adet olup bittikten sonra yerlesme kanamasi olmaz.hamileysen adet gormeyeceksin adet zamani hafif bir kanama olup kesilir.yani hemen adet gorup arkasindan yerlesme kanamsi olamaz.adet bitecek yumurtlama olacak aradan zaman gececek tekrar adet donemin gelecek ozaman olur

Adetin çok yeni bitmiş canım, o nedenle ihtimal çok düşük. Üstelik ilişkiden hemen 1 saat sonra yerleşme olması mümkün görünmüyo pek.

Adetime bir hafta kala aynı gün 2 kez 1 er damla pembe akıntı oldu. adet olacağım sandım hatta ama hamileyim. Sanırım yerleşme kanaması budur.

Arkadaslar merhaba yerlesme kanamasinda kanamanin miktari ve rengi nasil olur.ve ne kadar surer agri olurmu?

reglimin geciktiğinin 3. günü 2-3 damla kahverengi lekelenmem oldu. benimki kahverengiydi :)

Nasil oldugunu tarif eder misiniz?benm adetten temizlendikten 3 4 gun sonra iliskinin bi saat ardindan bi kanamam oldu tek seferlik ve normal kanama gibiydi yerleşimme olma ihtimali var mı? Tecrübeli olanlar bilgi verirse sevinirim. Teşekkürler
yerleşme kanaması ilişkiden sonra olmaz bildiğim kadarıyla

Benim hiç Yerleşme kanamam olmadı. Biraz stres Yaptım bu Yüzden ama herkeste olacak diye bi kural yokmuş.

Slm canlar.. bi kaç gündür kasık ağrilarım var ve bugün hafif bir lekrlenmem oldu geçti.. sizce yerleşme kanamasımidîr.. :KK16: son adet tarihim 10 temmuzdu (adet düzensiliğim var)

Back
X