• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşıyor olabilir miyim??

incitaanesssii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
69
8
1
21
Kızlaaar merhaba bu ay ovülasyonumu takip ettim testlerle uygun zamanları da değerlendirdim. Adetime 2 gün kala yani dün kahverengimsi akıntı tarzı bişey gördüm açık kahve adet oluyorum sandım ped koydum ama olmadım ve adet olmadan genelde 3-5 gün önden ağrılarım başlar bugün ise açık pembe akıntı gördüm lavaboya gittiğimde ve öyle eski adet ağrısı gibi bir ağrım yok arada hafif ağrı girip çıkıyor sizce bu yerleşme midir yerleşme adete bu kadar yakın olur mu aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar oldu mu

Kızlaaar merhaba bu ay ovülasyonumu takip ettim testlerle uygun zamanları da değerlendirdim. Adetime 2 gün kala yani dün kahverengimsi akıntı tarzı bişey gördüm açık kahve adet oluyorum sandım ped koydum ama olmadım ve adet olmadan genelde 3-5 gün önden ağrılarım başlar bugün ise açık pembe akıntı gördüm lavaboya gittiğimde ve öyle eski adet ağrısı gibi bir ağrım yok arada hafif ağrı girip çıkıyor sizce bu yerleşme midir yerleşme adete bu kadar yakın olur mu aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar oldu mu
Yerleşmeyi adet günü adet gecikmesinden sonra yaşıyan da var bu tamamen geç döllenmeden kaynaklanıyor benim ilk gebeliğimde adetime 9 gün falan kala yerleşme görmüştüm bu ayda pik günlerimi değerlendirdim ama 6 gün kala reglime yani 30 Eylül'de leke gördüm normalde adetim 2 gün önce gelir bugün bat tarihim ve hayla hicbirsey yok ama heran adet olacakmışım gibi regl ağrılarım var 😕🥺💖

Back