Yerleşme kanaması

Prensannesi06_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
152
38
48
Kizlar acil tecrübelerinize ihtiyacım var. Adetim 2 gün gecikti. 1 haftadır arayla sağ kasığımda ağrı batma oluyor. Bugün sabah da 3-4 damla kahverengi leke geldi. Yerleşme kanaması nasıl olur. Yeni evliyiz korunmuyoruz bebek de istiyoruz. Cevaplarınız için şimdiden coook teşekkür ederim

Canım adetin geçmiş gidip eczAneden gebelik testi alsana, burda bize soracağına :)
Daha net ve garanti olur.. sonuç olarak günün geçmiş % 100000 çıkar zaten sonuç :)

Benim yerleşme kanamam adetten 4-5 gün önce olmuştu. Kahverengi leke şeklindeydi ve 2 gün sürdü geçti. Umarım hayırlı haberler alırsın

Merhaba konuyu görünce yazmak istedim sitede oldukça yeniyim.
3 yıllık evliyim 2 mizde de sorun yok fakat 2yıldır uğraşmamıza rağmen bebeğimiz olmadı. Benim adetim hep düzenlidir bu ay 5 gün geciktim her gün test yaptım negatif çıktı.
Bugün kahverengi pembe akıntı gelmeye başladı peçeteye silince geliyor çok az sızıntı şeklinde sizce hala hamile olabilir miyim? bu yerleşme kanaması olabilir mi?

Canım bende öyle anladım hamileliğimi kahverengi lekeyle benim 3 gün gelmişti

Kızlar merhaba ben eşimle 2 hafta önce birlikte oldum korunmadık. İki gün sonra adet gördüm cuma günü adetim tamamen bitti. Pazartesi akşamı benden pembe leke geldi üç kez daha sonra kahverengiye döndü şu an kahve leke ve beyaz akıntı şeklinde devam ediyor kasıklarıma felaket sancı belimde ağrı var. Dün kan testi yaptık beta 1.20 çıktı sizce yerleşme kanaması mıdır testi erken yapmış olabilir miyiz

Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••

Kızlar umarım biriniz görürsünüz mesajımı. Adet olmama 5 gün var. Dün kahverengi lekelenmem oldu. Gece de adet başlangıcı gibi kanamam oldu ama kesildi. Baya karnım belim ağrıdı hatta bacağıma kadar vurdu ağrısı. 3-4 gün önce de iki gün üst üste göğsüme iğne saplanır gibi acı vardı ( ucu değil). Test yaptım ama daha erken test için sanırım negatif çıktı. Böyle belirtiler yaşayıp hamile olduğunı öğrenen var mı aranızda

Benimde adetime 6 gün kala kahverengi akıntım geldi adet oluyorum sandım ama çok az vurdu geçti derken ertesi günde aynı şekilde leke vurdu. Bugün 3. Gün hiç bişey gelmedi. Adetimë 3 gün var. Yerleşme kanaması mi oluyorşimdi bu. Ilk hamileligimde böyle bişey yasamamistim
Benim yerleşme kanamam adetten 4-5 gün önce olmuştu. Kahverengi leke şeklindeydi ve 2 gün sürdü geçti. Umarım hayırlı haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…