- 16 Şubat 2021
- 45
- 9
- 3
- 25
- Konu Sahibi Aralid Ranic
-
Erken gebelik testi yapabilirsiniz 2-3 gün sonraArkadaşlar adetime 6-7 gün var bu gün peceteye saydam akıntının içinde kahverengi akıntı şeklinde bı akıntı gördüm daha şuanda da peceteye çok hafif bı şekilde kahverengi akıntı geliyor hamilemiyim sizce
Sabredebilirsem bı hafta beklemeyi düşünüyorum bu arada bu kanamanın ne kadar sürdüğünü bilen var mıErken gebelik testi yapabilirsiniz 2-3 gün sonra
Burdan okuduğum kadarıyla bir kerelik yasayan var,az az 2-3 gün devam eden varSabredebilirsem bı hafta beklemeyi düşünüyorum bu arada bu kanamanın ne kadar sürdüğünü bilen var mı
Adetten ayırt etmek için rengine mi bakmak gerekiyorBurdan okuduğum kadarıyla bir kerelik yasayan var,az az 2-3 gün devam eden var
Evet canim kırmızıya dönmediği sürece sorun yokAdetten ayırt etmek için rengine mi bakmak gerekiyor
Evet adet kanı gibi kırmızı olmaması lazım kahverengi veya pembe olması yerlesme kanaması normaliAdetten ayırt etmek için rengine mi bakmak gerekiyor
He iyi o zaman teşekkürlerEvet adet kanı gibi kırmızı olmaması lazım kahverengi veya pembe olması yerlesme kanaması normali
Teşekkürler bilgilendirdiginiz içinEvet canim kırmızıya dönmediği sürece sorun yok
Herkeste olmuyor kanamaArkadaşlar adetime 6-7 gün var bu gün peceteye saydam akıntının içinde kahverengi akıntı şeklinde bı akıntı gördüm daha şuanda da peceteye çok hafif bı şekilde kahverengi akıntı geliyor hamilemiyim sizce
Bu olay başıma dün akşam gelmişti bu gün kesildi tamamen bu yüzden şüphelendimHerkeste olmuyor kanama
Şu an durum ne merek ettimTeşekkürler bilgilendirdiginiz için
Hala çok açık kahve bı akıntım var pazartesi günü test yapicamŞu an durum ne merek ettim
Hadi güzel haberler verHala çok açık kahve bı akıntım var pazartesi günü test yapicam
İnşallah bende güzel haber vermeyi çok istiyorumHadi güzel haberler ver
Benimde bu şekilde kan ile karışık kahverengi akıntım var adetime 6 gün varHala çok açık kahve bı akıntım var pazartesi günü test yapicam
Bende kan gelmedi bakalım hakkımızda hayırlısı olsunBenimde bu şekilde kan ile karışık kahverengi akıntım var adetime 6 gün varadet olucak gibi kasıklarım ağrıyor
Test yaptınız mı acabaBende kan gelmedi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Adet oldunuzmu durum nedir aynı şeyi yaşıyorum şuanBenimde bu şekilde kan ile karışık kahverengi akıntım var adetime 6 gün varadet olucak gibi kasıklarım ağrıyor
Dün kan verdim negatif çıktı bugün bat hala gelen giden yokAdet oldunuzmu durum nedir aynı şeyi yaşıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?