Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ya bendende aynı akıntı geldi kahverengi kırmızı karışık ama adetime 12 gün var bu ne kanaması yumurtlama ve çatlama gördüm

Merhaba ya bendende aynı akıntı geldi kahverengi kırmızı karışık ama adetime 12 gün var bu ne kanaması yumurtlama ve çatlama gördüm
Canım benimde aynısı başıma geldi aynı şeyleri yaşadım regl oldum lekelenme görüp 4 5 gün sonra

Kızlar ya benim de dün adet tarihimdi sabah 7 de kahverengi lekelenme oldu çok çok az. Genellikle böyle başlar. Ama bugün oldu hala hiç bir şey yok ne kahverengi leke ne adet. Test de yapmıyorum bir kaç gün geçsin diye Olabilir mi acaba

Ay umarım gebeliktir canım benim bat de kahverengi leke gelip hamile kalan insanlar var umarım göbüşler dolar kuzum hadi hayırlısı haber ver

İyi geceler arkadaşlar ben de pkoyum geçen hafta kan verdim negatif ama 15 gün sonra tekrar bakalım dedi doktor. Ben hayatımda hiç lekelenme yaşamadım ama iki gündür kahverengi lekelenmem var. tuvalette silerken geliyor pedde bir damla ya var ya yok tüm gün. haftasonu da kasık batması ve karnımda kasılma vardı. sizce test yapmalı mıyım?

İyi geceler canım bat ne zaman batı bekle canım lekelenme olunca adet 2 3 güne geliyor bende ilk kez yaşadım adet oldum 4 gün sonra o yüzden hevesin kalmasın boğazında inan çok zor oluyor umarım hamişsindir kuzum

Canım ben pko olduğum için düzenli değil maalesef ama genelde 45-46 günde bir oluyorum. Bugün 47. gün. Hala lekelenmem var, bir de benim pko yüzünden reglim şiddetli ağrılarla olur ama en ufak bir ağrım sancım bile yok :/

Ay inşallah hamilesindir canım ya o zaman test yap olur mu

Bişey sormak istiyorum 35 gün önce polipden dolayı kürtaj oldum kürtajın 25. Günü yumurtlama oluyormuş diye bı doktordan duydum tahminimce o aralarda ovulasyon testi de yaptım c çizgisi ile eşit bisekilde t cizgiside kırmızıydı degerlendirdik o gunleri dünde kahverengi bı akıntı geldi yumurtlamadan 9 gün sonra gelirmiş yerleşme kanaması da benimde o güne denk geliyor acaba heveslenmelimiyim lütfen yardımcı olun 1 yıldır evliyim çocuk istiyoruz adetten önce lekelenme olurdu ama hep kırmızı renkte olurdu ilk defa kahverengi akıntım geldi

Öncelikle rabbim kucağınızı doldursun en yakın zamanda.. Eğer gördüğünüz akıntılar parlak kırmızıya veya pıhtılı kanamaya dönüşmüyorsa yerleşme olma olasılığı yüksek.. En iyisi kan testi yaptırmanız tabii. Eğer devamı gelmezse test yapmanızı öneririm.. İnşallah sağlıklı bir hamilelik sonucu alırsınız

Dün den beri hala bı akıntım yok negatif gormeyede tahammülüm kalmadı artık başta normal karşılıyordum ama şuan negatif sonucu duymak yada görmek yıkıyor beni kürtajdan sonra 40 içinde regl olunuyormus 40 günün dolmasını bekliyorum inşallah hayırlı sonucu alırım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Amin inşallah canım bende de bat a 5 6 gün kala yaşamıştım açıkpembemsi ile geldi sonra kahverengi lekelenme başladı sonrasında regli gördüm senin gibi yumurtlama yaşadım 8 gün sonra lekelenme oldu umarım seninki yerleşmedir umarım hayırlı haberler alırsın bat ne zaman batı bekle derim

Dayanamadım yaptım test bugün öğrendim idrar testim pozitif çıktı yarında kan vericem inşallah herşeyin hayırlısı olur sağlıklı dır inşallah isteyen herkese nasip eder rabbim çok zor bı süreç

Eklentiler

• IMG-20211004-WA0003.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 98
Ay inşallah hamilesindir canım ya o zaman test yap olur mu
Valla yaptım ama negatif gerçi yerleşme kanaması ise kanama bitiminden 5-6 gün sonra test yapın diyor benim dün bitti belki biraz daha beklemek gereklidir

Valla yaptım ama negatif gerçi yerleşme kanaması ise kanama bitiminden 5-6 gün sonra test yapın diyor benim dün bitti belki biraz daha beklemek gereklidir
Hayırlısı olsun canım hakkında ekimler kasımlar bizimdir inşallah tez zamanda hamile kalırsın kuzum

Ayyyy maşallah kuzum hemen kan testi var ayyyy bize de dua eder misin ne güzel haber sağlıkla ilerler inşallah Rabbim kucağına almak nasip etsin inşallah

Dün kan verdim 33 çıktı sonucum daha çok yeni dedi doktor yarın yine vericem inşallah sağlıklı artmistis kan değerim çok dua ettim galiba oldu dua etmekten vazgecmeyin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Dün kan verdim 33 çıktı sonucum daha çok yeni dedi doktor yarın yine vericem inşallah sağlıklı artmistis kan değerim çok dua ettim galiba oldu dua etmekten vazgecmeyin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayyyyy maşallah kuzummmm yaaaa çok sevindim bak mucizen seninle sübhanallah ay kız kendim hamile kalmış gibi sevindim maşallah Rabbim kimseye aratmadan versin çok zor bize de dua eder misin kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin umarım sağlıkla ilerler bu Ekim herkeze uğurlu geldi umarım bize de uğur getirir kan değerlerini takip et kuzum inşallah sağlıkla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…