Ayyyyy maşallah kuzummmm yaaaa çok sevindim bak mucizen seninle sübhanallah ay kız kendim hamile kalmış gibi sevindim maşallah Rabbim kimseye aratmadan versin çok zor bize de dua eder misin kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin umarım sağlıkla ilerler bu Ekim herkeze uğurlu geldi umarım bize de uğur getirir kan değerlerini takip et kuzum inşallah sağlıkla olur
Allah'ım gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah çok başka bı duyguymus gerçekten teşekkür ederim inşallah rabbim sanada nasip eder güzel haberlerini bekliyorum
Allah'ım gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah çok başka bı duyguymus gerçekten teşekkür ederim inşallah rabbim sanada nasip eder güzel haberlerini bekliyorum
İyi geceler arkadaşlar ben de pkoyum geçen hafta kan verdim negatif ama 15 gün sonra tekrar bakalım dedi doktor. Ben hayatımda hiç lekelenme yaşamadım ama iki gündür kahverengi lekelenmem var. tuvalette silerken geliyor pedde bir damla ya var ya yok tüm gün. haftasonu da kasık batması ve karnımda kasılma vardı. sizce test yapmalı mıyım?