Yerleşme Kanaması

ilknureas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
4
-1
1
26
Merhabalar arkadaşlar, birçok şey okudum bu konuda fakat cevaba ulaşamadım bir türlü. 4 aylık evliyim ve doğal korunma yöntemiyle korunuyorduk. Son iki ilişkimde korunmayı bıraktık daha 3-4 gün oldu. Doktora gittim pcos yatkınlığı olduğu için önce kilo vermem gerektiğini söyledi kiloma dikkat edip ilişkiye gireceğim günleri söyledi. Şuan çatlamak üzere olan bir yumurtam olduğunu söyledi ama biz sıkıntısız dönem geçirmek için vazgeçtik ara verdik şuan hamilelik düşüncesine. Fakat bugün pembemsi kahverengimsi karışık kanamam olmuş çok az. İlişkiye de çok yeni girdik bu neyden olmuş olabilir?

Genelde ilişkiden sonraki 10-14 gün civarı kanama oluyor. Bazen daha geç tarihlerde de olabiliyor ama ilişkiye yeni girdiyseniz yerleşme kanaması değildir. Belki bir enfeksiyonun vardır. Doktorunla görüşmen iyi olabilir

Genelde ilişkiden sonraki 10-14 gün civarı kanama oluyor. Bazen daha geç tarihlerde de olabiliyor ama ilişkiye yeni girdiyseniz yerleşme kanaması değildir. Belki bir enfeksiyonun vardır. Doktorunla görüşmen iyi olabilir
Korunmayı bıraktıktan sonra oldu ilk kez umarım kötü bir şey yoktur teşekkür ederim 🌸

Back
X