Lütfen yardımcı olun birşey merak ediyorum 1 haftadır gün aşırı eşimle çocuk için deniyoruz daha bugün bitti yumurtlama dönemim bugün peçeteye kanımsı pembemsi bir lekele geldi şeffaf akıntıya karışmış bir şekilde gibi çamaşırıma gelen birşey yoktu sadece peçeteye geldi yerleşme kanaması olabilir mi acaba yardımcı olur musunuz
Bu ay ilk denemenin üstünden 8 gün geçti daha 3 aydır düşünüyoruz hiç böyle birşey olmadı daha önce bu ay görünce şaşırdım normalde bu tarz lekenlenmelerim olmazHayır; spermler yumurtaya ulaşacak, döllenecek ve sonra rahme gidecek, orada yerleşecek.... bu uzun bir süreç ve en az 10 gün sürüyor. Yerleşme kanaması her kadında olmaz. Olanlarda da bazen ilişkiden 15-20 gün sonra bazen bebek 6 haftalık olduğunda görülebilir
Bu ay ilk denemenin üstünden 8 gün geçti daha 3 aydır düşünüyoruz hiç böyle birşey olmadı daha önce bu ay görünce şaşırdım normalde bu tarz lekenlenmelerim olmaz
Merhaba kızlar benim tam 8 gündür adetim gecıktı ve az once peceteye boyle sulu bı akıntının ıcınde küçücük bi kan damlası gordum cok kucuktu Bilgisi olab varmıHayır; spermler yumurtaya ulaşacak, döllenecek ve sonra rahme gidecek, orada yerleşecek.... bu uzun bir süreç ve en az 10 gün sürüyor. Yerleşme kanaması her kadında olmaz. Olanlarda da bazen ilişkiden 15-20 gün sonra bazen bebek 6 haftalık olduğunda görülebilir
Merhaba kızlar benim tam 8 gündür adetim gecıktı ve az once peceteye boyle sulu bı akıntının ıcınde küçücük bi kan damlası gordum cok kucuktu Bilgisi olab varmı
Acık pembe kandı ama cok az bı bulgur tanesınden daha kucukKan mı yoksa pembe/kahverengi akıntı mı? İkisi çok farklı çünkü
8 gün gecikmede test yapmadınız mıMerhaba kızlar benim tam 8 gündür adetim gecıktı ve az once peceteye boyle sulu bı akıntının ıcınde küçücük bi kan damlası gordum cok kucuktu Bilgisi olab varmı
Hayır8 gün gecikmede test yapmadınız mı
Acıkcası tek belırtım kasıkagrısı batma olduğu ıcın kaptırmak ıstemddım kendımı8 gün gecikmede test yapmadınız mı
Belirtiye ne gerek var adetin gecikmiş başka belirti aranır mı. Benim hiç belirtim yoktu 3 gün gecikince test yapıp öğrendim. Ben test yapmanızı tavsiye ederimAcıkcası tek belırtım kasıkagrısı batma olduğu ıcın kaptırmak ıstemddım kendımı
Acık pembe kandı ama cok az bı bulgur tanesınden daha kucuk
her adet gecikmesine umutlanmamak lazım. nur topu gibi kistlerimiz, enfeksiyonumuz ya da hormonel bozulmalarımız çıkıp hayalleri söndürebilir.Belirtiye ne gerek var adetin gecikmiş başka belirti aranır mı. Benim hiç belirtim yoktu 3 gün gecikince test yapıp öğrendim. Ben test yapmanızı tavsiye ederim
İnşallah akşam gidebilirsem gidip kan verıcemBelirtiye ne gerek var adetin gecikmiş başka belirti aranır mı. Benim hiç belirtim yoktu 3 gün gecikince test yapıp öğrendim. Ben test yapmanızı tavsiye ederim
Birazdan gidebılırsem gıdıp kan verıcem inşallah hamileyimdirYerleşme kanaması olma ihtimali var. Test yapabilir ya da kan verebilirsiniz
Benzer durumu yaşıyorum suan adetim sökülmedi beklıyormBirazdan gidebılırsem gıdıp kan verıcem inşallah hamileyimdir
Adet gecikmesi olduğu için hamile olduğunu söylemedim ki. Test yapması gerekir dedim. Zaman zaman hepimiz gecikmeler yaşayabiliyoruz. Çok normal ona diyecek hiçbir şeyim yok. Ama karın ağrısına bulantıya falan gelene kadar en büyük belirti adet gecikmesidir. Hayal kırıklığına uğrayacağız diye test yapmaktan uzak durmak bana pek doğru gelmiyor. Herkesin kendi tercihiher adet gecikmesine umutlanmamak lazım. nur topu gibi kistlerimiz, enfeksiyonumuz ya da hormonel bozulmalarımız çıkıp hayalleri söndürebilir.
Test yapman en güzeli olur canım benim. Hakkında hayırlısı olsun. 4 ay önce benim gecikmem oldu böyle idrar ve kan testim negatif çıktı. Sebepsiz yere gecikmeler oluyor böyle. Tarlusal kullanıp adet görmüştüm. Sonraki aylarda hamile kaldım. Test yapmaktan çekinme. Hamileysen çok sevinirim senin adına. Ama negatif çıkarsa da üzülme olur mu. Zamanı geldiğinde oluyorİnşallah akşam gidebilirsem gidip kan verıcem
Her ihtimale karşı kendimi hazırladım ztn sadece ılk defa boyle gecıkmem 8 gun oldu normalde gunumde olurumTest yapman en güzeli olur canım benim. Hakkında hayırlısı olsun. 4 ay önce benim gecikmem oldu böyle idrar ve kan testim negatif çıktı. Sebepsiz yere gecikmeler oluyor böyle. Tarlusal kullanıp adet görmüştüm. Sonraki aylarda hamile kaldım. Test yapmaktan çekinme. Hamileysen çok sevinirim senin adına. Ama negatif çıkarsa da üzülme olur mu. Zamanı geldiğinde oluyor
Test yapınmı cnmBenzer durumu yaşıyorum suan adetim sökülmedi beklıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?