Yerleşme kanaması

Melyy1026

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
259
169
53
28
Lütfen yardımcı olun birşey merak ediyorum 1 haftadır gün aşırı eşimle çocuk için deniyoruz daha bugün bitti yumurtlama dönemim bugün peçeteye kanımsı pembemsi bir lekele geldi şeffaf akıntıya karışmış bir şekilde gibi çamaşırıma gelen birşey yoktu sadece peçeteye geldi yerleşme kanaması olabilir mi acaba yardımcı olur musunuz

Hayır; spermler yumurtaya ulaşacak, döllenecek ve sonra rahme gidecek, orada yerleşecek.... bu uzun bir süreç ve en az 10 gün sürüyor. Yerleşme kanaması her kadında olmaz. Olanlarda da bazen ilişkiden 15-20 gün sonra bazen bebek 6 haftalık olduğunda görülebilir

Bu ay ilk denemenin üstünden 8 gün geçti daha 3 aydır düşünüyoruz hiç böyle birşey olmadı daha önce bu ay görünce şaşırdım normalde bu tarz lekenlenmelerim olmaz

Bu ay ilk denemenin üstünden 8 gün geçti daha 3 aydır düşünüyoruz hiç böyle birşey olmadı daha önce bu ay görünce şaşırdım normalde bu tarz lekenlenmelerim olmaz

Gün aşırı ilişkiden tahtiş olmuş olabilir ya da klasik yumurtlama lekelenmesidir. O da her zaman olmaz zaten. 5 yılda toplasanız 3 kere falan yumurtlama dönemimde lekelenme görmüşümdür. Bekarken hiç yaşamadım ztn

Merhaba kızlar benim tam 8 gündür adetim gecıktı ve az once peceteye boyle sulu bı akıntının ıcınde küçücük bi kan damlası gordum cok kucuktu Bilgisi olab varmı

Acıkcası tek belırtım kasıkagrısı batma olduğu ıcın kaptırmak ıstemddım kendımı
Belirtiye ne gerek var adetin gecikmiş başka belirti aranır mı. Benim hiç belirtim yoktu 3 gün gecikince test yapıp öğrendim. Ben test yapmanızı tavsiye ederim

Belirtiye ne gerek var adetin gecikmiş başka belirti aranır mı. Benim hiç belirtim yoktu 3 gün gecikince test yapıp öğrendim. Ben test yapmanızı tavsiye ederim
her adet gecikmesine umutlanmamak lazım. nur topu gibi kistlerimiz, enfeksiyonumuz ya da hormonel bozulmalarımız çıkıp hayalleri söndürebilir.

her adet gecikmesine umutlanmamak lazım. nur topu gibi kistlerimiz, enfeksiyonumuz ya da hormonel bozulmalarımız çıkıp hayalleri söndürebilir.
Adet gecikmesi olduğu için hamile olduğunu söylemedim ki. Test yapması gerekir dedim. Zaman zaman hepimiz gecikmeler yaşayabiliyoruz. Çok normal ona diyecek hiçbir şeyim yok. Ama karın ağrısına bulantıya falan gelene kadar en büyük belirti adet gecikmesidir. Hayal kırıklığına uğrayacağız diye test yapmaktan uzak durmak bana pek doğru gelmiyor. Herkesin kendi tercihi

İnşallah akşam gidebilirsem gidip kan verıcem
Test yapman en güzeli olur canım benim. Hakkında hayırlısı olsun. 4 ay önce benim gecikmem oldu böyle idrar ve kan testim negatif çıktı. Sebepsiz yere gecikmeler oluyor böyle. Tarlusal kullanıp adet görmüştüm. Sonraki aylarda hamile kaldım. Test yapmaktan çekinme. Hamileysen çok sevinirim senin adına. Ama negatif çıkarsa da üzülme olur mu. Zamanı geldiğinde oluyor

Her ihtimale karşı kendimi hazırladım ztn sadece ılk defa boyle gecıkmem 8 gun oldu normalde gunumde olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…