Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Basakeylul55

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2022
47
4
6
36
Merhaba arkadaşlar... adetime 18 gun var ve inanilmaz karin agrisi kasık ağrısı yaşıyorum.. bi kac gundurde goguslerim hassaslasti... bu yerlesme kanamasi olabilir mi? Eşimi bekliyorum acile gidip test yaptiricam... cunki ilk kez başıma geldj bu olay... pembe bir lekelenme oldu ardindan cok açık kahverengi geldi peceteye... ve sanki adet olacak gibi agrim var... en sonra 16 temmuzda adet oldum... yani daha yeni sayilir.. kafam cok karişik hastaneye gidene kadar dayanamadim sizlere danışmak istedim nolur bilen yazsin

Adetten nezaman sonra belirti verir peki

Adetim bugundu ama dün geceden beri gelen pempesi kan yardımcı olur msuunz cok özür dilerim ama ne oldgunı bilemedim kimiisi yerleşme diyor ama
Benimde oyle basladi sonra adet oldum.. reglden 1 gun once boyle gelmesi cok normal ilk kez mi adetin boyle oldu? Genelde hep boyle baslar cunki biz bazen farkederiz bazen etmeyiz sen anca farketmissin cnm... ben 18 gun erken oldum hatta boyle basladi

Arkadaşlardan ilişkiden 50 gün sonra yapılan kan testi kesin midir bi de ultrasonda kese kesin görünmesi mi lazım yardımcı olabilir misiniz
Yuh 50 gün dediğiniz neredeyse 2 ay demek. Hamile olsanız bebiş neredeyse 2 aylık olur kalp atışı duyulurdu,tabi kesindir tepkimi mazur görün ultrasonda 5. Haftadan sonra gözükür kese. Yani belli ki gebelik istemiyorsunuz ama içiniz rahat olsun gebe değilsiniz…

Merhaba benim de yumurtlamadan 8 gün sonra pembe akıntım oldu daha önce hiç yaşamamıştım ne ağrı ne sızı yok adetime bir hafta var sizce yerleşme olabilir mi
Yani olabilir de olmayabilir de. Ben de bu şekilde başladı 1 hafta kala,yerleşme sandım meğer adetim başlamış. 1 hafta sonra tam söküldü. Adetiniz geçmeden test yapmayın.

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Merhaba sonucunux ne oldu bilmiyorum ama yazmak istedim benimde adetime bir hafta kala bu şekilde kanamam oldu iki gün bekledim yoğunlaşır diye yoğunlaşmadı hastaneye kan testi vermeye gittim negatif çıktı daha sonra kanama kesildi adet günümü bekledim üç gün gecikti bugün idrar testi yaptım çift çizgi gördüm çok şaşırdım sizde umudunuzu kaybetmeyin benimde aynen bu şekilde kanda çıkmadı çünkü

Geçen ay az az kanamam oldu ama 9 gün sürdü yerleşme mi değil mi emin olamadım ondan testler yaptırdım
Yok yok hamile değilsiniz. Geçen ayki de yerleşme olmaz. Çünkü yerleşme kanaması döllenmeden 9-10 gün sonra oluyor. Olsaydı ilişkiden 10 gün sonra ortaya çıkardı. Kaldı ki herkesin kesin yaşadığı bir durum değil ve zaten kanda baktırmışsınız. İdrarda negatif çıksa acaba mı deriz ama önce kanda yükselir beta hcg. 50 güne rağmen orda yoksa Rahat olun.

Çok teşekkür ederim uzun uzun açıkladığınız için

Ben adet oldum o gun arkadasim

Adetime 9 gün var adet olacak gibi sancım var dünden beri dün gece peçete koydum iç çamaşırıma sabah bunla karşılaştım lütfen yardımcı olur musunuz, görsel için özür dilerim

Eklentiler

• IMG_20220811_213536.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 2.843
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…