Yerlesme kanamasi

bboobbeepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2018
363
342
103
31
Merhabalar,

Benim bugun adetimin gecikmesinin 2. gunu, dolayisiyla test yaptim ve pozitif cikti 🙏🏼

Fakat bugun lekelenmem oldu ayni zamanda, asla kan gibi degildi, bildiginiz turuncu gibi acik kahverengi bir renk. Yerlesme kanamasi dedikleri sey oldugunu dusunuyorum ama benim bildigim bu kanama adetten gununden de once oluyor, benimkisinde adet de 2 gun gecikince oldu. Normal mi bu?

Merhabalar,

Benim bugun adetimin gecikmesinin 2. gunu, dolayisiyla test yaptim ve pozitif cikti 🙏🏼

Fakat bugun lekelenmem oldu ayni zamanda, asla kan gibi degildi, bildiginiz turuncu gibi acik kahverengi bir renk. Yerlesme kanamasi dedikleri sey oldugunu dusunuyorum ama benim bildigim bu kanama adetten gununden de once oluyor, benimkisinde adet de 2 gun gecikince oldu. Normal mi bu?
Normal tabi ki. Adet gününden önce olacak diye bsey yok. Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerler inşallah. 2 güne 1 test yapıp artışa bak

Canim doktor randevum daha haftaya cuma. Yurtdisinda yasiyorum, ne yazik ki burda kan testeye vermeye gidilmiyor :/ ama o anlattigimdan sonra bir daha lekelenmem olmadi. Bugun 4+4 um

Back
X