YERLESME KANAMASI

Meriy1

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
1.406
480
53
26
Yerlesme kanamasindan kac gun sonra idrar testi pozitif olur nekadar beklemeliyim
Adet gunumde adet olamadim lekelendim hala adet yok test yapdm negatif yerlesme kanamasindan kac gun sonra test yapilir ben erkenmi yapdm acaba pozitife donermi

Yrin eğer olmzsan cnm erkn gebelik testi yada kan ile bı baktır istrsen

Adet gunumdu zaten dun lekelendim ama adet olmadim leke oldu durdu hafif kasik agrm var adet olacak gibi ama bisey yok ortada
Ben 3-4 gün sonra pozitif görmüştüm ilkke yerleşme kanaması yaşadım , ilk bebegimde olmamıştı.. âdetim 5 gün geçmişti
İnşallah size de nasip olurr 🤲🏻♥️♥️

Yani zaten beta bi kaç zaman sonra kanda yükseliyo, çünkü bende ilk defa akıntımın içinde kahe rengi leke gördüm kesin adet oluyorum dedim sonra tık yok..
bi kaç gün sonra baktım adetim 5 gün olmuş geçeli test yaptım şok oldum
İnanmadım 2. Testi yaptım😂
Rabbim inşallah size de nasip eder
Haber edin yaparsanız test

Ben testi pozitif gördükten sonda yerleşme kanaması görmüştüm 😂

Yani zaten beta bi kaç zaman sonra kanda yükseliyo, çünkü bende ilk defa akıntımın içinde kahe rengi leke gördüm kesin adet oluyorum dedim sonra tık yok..
Yok canim ben lekelenmedenn uc gun sonra adet oldm bebek falan yok yani oluruna birakdim artik neolacaksa olsn

İnsallah banada bende ayni durumdayim adetim gunu kahve rengi oda parmagimi içeri salıb gördum amma dişırayiya akan bir şey yok bulantimda var önce tess silik çizgiydi bugun ise silikleşmede kayboldu kahvereng geldi parmagima

Benimde bugün adet olmam gerekiyo 3 gundur sokulup adet olcakmısım gibi kasık ağrım var cuma günü akıntıyla hafif pembe kan geldi sökulcem heralde dedim ped taktim hicbisey gelmedi dünde yine bi ara akıntım bulanık sütlü kahve gibi bu sefer kesin sökuluyorum dedim yine hicbisey gelmedi bugunde adet olmam lazim kasıklarımda ara ara ağrı var tuvalete gidiyorum gelen giden yok normal beyaz akıntı var peçeteye silince sanki kasıklarım patlıcak gibi hissediyorum sol gogusumun ucunun etrafı acıyo sadece baskada bisey yok. Acaba sizinki gibi yerlesme kanamasımıdır 🤔

Back
X