Yerlesme kanamasi

miss38

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2022
64
12
18
37
Slm arkadaslar bir sorum olucak resim de yukliyecegim simdiden ozur diliorum adetime 1 hafta var bugun bir akintim oldu sizce yerlesme kanamasi olabilirmi bu

Adetinize kaç gün var , benimde adette 8 gün var aynı bu lekeden var sürekli peçeteye geliyor

Bugün bende de oldu 1 hafta var adetime kahverengi çok az çamaşıra gelmiş birazda peçeteye, dün kasıkta ağrım var. Asla umutlanmak istemiyorum ama bu da ilk kez başıma geliyor. Adetse de ilk kez olacak erken gelme olayı. Adet gibi de değil çok az kahverengi leke şeklinde. Gerisi gelir mi bilmiyorum

Bugün bende de oldu 1 hafta var adetime kahverengi çok az çamaşıra gelmiş birazda peçeteye, dün kasıkta ağrım var. Asla umutlanmak istemiyorum ama bu da ilk kez başıma geliyor. Adetse de ilk kez olacak erken gelme olayı. Adet gibi de değil çok az kahverengi leke şeklinde. Gerisi gelir mi bilmiyorum
Bende gunde bir veya iki kere lekelenme oldu iki gun boyunca ve iliskiye girdigimde peceteyle sildigimde pecetede kahve rengi akinti vardi ama kesildi iki gun surdu bitti o gunden beri birsey yok

Bende gunde bir veya iki kere lekelenme oldu iki gun boyunca ve iliskiye girdigimde peceteyle sildigimde pecetede kahve rengi akinti vardi ama kesildi iki gun surdu bitti o gunden beri birsey yok
Sizde durumlar nasil gebelik testi yaptiniz mi

3 gün sürdü, günlük ped kullandım.kahverengi çok çok az gelen birşey.Ctesi gebelik testi yapacağım. Kist vs fln mı bilemedim.

57321A4B-24A8-45B8-A4DA-43F6AB50F90C.webp

Back
X