Valla çok heyecanlıyım ama sabırlıyım da beklicem biraz adet günüm geçtiğinde hala adet olamamış olursam gidip öyle vermeyi düşünüyorum kanı test yaptım fotoğraf var yukarda ilk konuyu açtıpımda koymustum bu gün yaptım o testi erken gebelik testi siparişi verdim onun gelmesini bekliyorum tekrar yapacağımOlmuştur inşallah canım. Gebelik Beta HCG hormonu ile ölçülüyor, hamile olmayanlarda düşük oluyor hamile olanlarda da gitgide artıyor. Sağlıklı bir gebelikten söz edebilmek için bu hormonun devamlı artıyor olması gerek. Sen daha adet gününü beklemediğin için erken bakmışsın bu hormon henüz az olduğundan silik görünüyor diye düşünüyorum. Yine de doktorlar en net sonucu kese oluştuğunda söylüyor (kimyasal gebelik veya dış gebelik riskinin ortadan kalkmasını bekliyorlar). Kese oluşumu da 5. haftada oluyor en erken, yani son adet tarihinin ilk gününün üzerinden 5 hafta geçmeli.
Çok heyecanlıyım dersen erken gebelik testi yapabilirsin, ya da kan testi ile beta HCG hormonunun takibini yaptırabilirsin :)
Silik çizgi görüp de hamile olmayan görmedim o yüzden sürpriz olmayacak ama yine de emin olmak için beklemek lazım, güzel haberlerini alırız umarım
Canım test sonucun ne çıktıİnşallah temennileriniz yorumlarınız için çok teşekkür ederim hayırlısıyla inşallah hamileyim haberini de buraya yazmak nasip olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Sanırım enfeksiyon vardı daha önce böyle bişey gelmemişti başıma hayırlısı artıkCanım test sonucun ne çıktı
Canım o paylaştığın HCG testi dışında test yapmış mıydin yine silikmi çıkmış dıSanırım enfeksiyon vardı daha önce böyle bişey gelmemişti başıma hayırlısı artık
Başka test yapmamıştım ama tam adet günümee adet olmuş oldum fakat hala aynı kahverengiyle karışık çamur gibi kanamam ilk defa böyle oldu anlam veremedim bendeCanım o paylaştığın HCG testi dışında test yapmış mıydin yine silikmi çıkmış dı
Benimde testim senin gibi çıktı anlamadım bendeBaşka test yapmamıştım ama tam adet günümee adet olmuş oldum fakat hala aynı kahverengiyle karışık çamur gibi kanamam ilk defa böyle oldu anlam veremedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?