• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

meliss55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2025
3
0
1
24
Kızlar selam adetim 2 gün önce geldi normalde 5 gün yoğun kanamam olurdu ama 3 gün az kanamam oldu sonra bitti 1 gün sonra peçeteyle sildiğimde hafif pembemsi ve kahverengimsi akıntı geldi 1 gün sürdü bitti sizce hamile miyim yaşayan var mı böyle birşey

Kızlar selam adetim 2 gün önce geldi normalde 5 gün yoğun kanamam olurdu ama 3 gün az kanamam oldu sonra bitti 1 gün sonra peçeteyle sildiğimde hafif pembemsi ve kahverengimsi akıntı geldi 1 gün sürdü bitti sizce hamile miyim yaşayan var mı böyle birşey
Ben her regl sonrası yaşıyorum. Bittikten sonra akıntıyla karışık kahve pembe tonlarda geliyor tamamen bitiyor normal yani

Kızlar selam adetim 2 gün önce geldi normalde 5 gün yoğun kanamam olurdu ama 3 gün az kanamam oldu sonra bitti 1 gün sonra peçeteyle sildiğimde hafif pembemsi ve kahverengimsi akıntı geldi 1 gün sürdü bitti sizce hamile miyim yaşayan var mı böyle birş

Aynısı benimde oldu test verdin mi sonucun nedir

Back
X