Ben yerleşme kanaması yaşamadım canım ama sanırım o kanamadan bir kaç gün sonra yapılması gerek çünkü yerleşme olduktan sonra beta artmaya başlıyorMerhaba bat 10 ağustostu. Afedersiniz ayrıntılı bahsedeceğim ama dün peçeteye gelen pembemsi akıntım oldu bi kaç saat sürdü adet oldum sandım ama sabaha kadar koyulaşma olmamış. Yerleşme kanaması olmasından şüpheleniyorum çünkü normalde benim adetimin ilk günü çok ağrılı olur ve ilk gelen kan bordo pıhtılı gelir adet kanaması olmayabilir bu yaşadığım. Diyelim ki gerçekten yerleşme kanaması yaşadım, sonra ne yapmam lazım? Kan vermek veya test yapmak için ne kadar bekleyeyim doğru sonuç almak için
Anladım çok teşekkür ederimBen yerleşme kanaması yaşamadım canım ama sanırım o kanamadan bir kaç gün sonra yapılması gerek çünkü yerleşme olduktan sonra beta artmaya başlıyor
Teşekkür ederim benimki hala ara ara çok az pembe geliyor koyulaşmadı önce idrarla testi yapmayi düşünüyorum sonra kan vereyim diyorumcanım kan testi ver. eğer yerleşme kanamasıysa dr hemen ilaç başlıyor. benim adet gibi oldu kanamam hala ilaç içiyorum. kanda çıkarsa hemen dr a git
kanama varken idrar testi doğru sonuç vermiyor. bide benim idrar testlerim hep negatif çıkmıştı bi gün gecikince kan verdim kanda çıktı iki gün sonrada kanamalar başladı. dr ilaç vermese düşerdi daha önce çok yaşadım. o yüzden hemen git dedim.Teşekkür ederim benimki hala ara ara çok az pembe geliyor koyulaşmadı önce idrarla testi yapmayi düşünüyorum sonra kan vereyim diyorum
Anladım canım çok teşekkür ederim bu kanama düşük anlamına gelmiyor değil mi sakıncalı mıkanama varken idrar testi doğru sonuç vermiyor. bide benim idrar testlerim hep negatif çıkmıştı bi gün gecikince kan verdim kanda çıktı iki gün sonrada kanamalar başladı. dr ilaç vermese düşerdi daha önce çok yaşadım. o yüzden hemen git dedim.
yok senin kanaman çok az. baya kırmızı ve pıhtılı olması genelde düşük oluyor.Anladım canım çok teşekkür ederim bu kanama düşük anlamına gelmiyor değil mi sakıncalı mı
Anladım teşekkür ederimyok senin kanaman çok az. baya kırmızı ve pıhtılı olması genelde düşük oluyor.
Merhaba benim 1 Ağustos adet günümde normal 5 gün sürdü ama dün hafif kanama başladı ilk pembe şimdi kahve rengi sürüyor gece hiç gelmedi şimdi gelmeye başladı ama dediğim gibi peçete yetiyor adetime daha 6/7 gün daha var sizce yerleşme olabilir mi adet gibi oldum demişsiniz ondan sordumcanım kan testi ver. eğer yerleşme kanamasıysa dr hemen ilaç başlıyor. benim adet gibi oldu kanamam hala ilaç içiyorum. kanda çıkarsa hemen dr a git
Durumunuz ne oldu gebe misinizMerhaba benim 1 Ağustos adet günümde normal 5 gün sürdü ama dün hafif kanama başladı ilk pembe şimdi kahve rengi sürüyor gece hiç gelmedi şimdi gelmeye başladı ama dediğim gibi peçete yetiyor adetime daha 6/7 gün daha var sizce yerleşme olabilir mi adet gibi oldum demişsiniz ondan sordum
Bugün kan verdim adet olmadım bakalım pazartesi alacağım sonuçları hayırlısıDurumunuz ne oldu gebe misiniz
Güzel haberlerle inşallahBugün kan verdim adet olmadım bakalım pazartesi alacağım sonuçları hayırlısı
İnş bebeğin seninledir her şeyin hayırlısı olsun ,ben de bakalım inş güzel haberdirGüzel haberlerle inşallahbende bir gün geciktim bugün sabahtan bu zamana kahverengi leke oldu deminde peçeteye pıhtı gelmiş galiba kimyasal geçiriyorum çünkü testler pozitifti
Çıktı mı sonuç canım. Lekelenme falan var mı sende deİnş bebeğin seninledir her şeyin hayırlısı olsun ,ben de bakalım inş güzel haberdir
Yok lekelenme adet olmadım hala inş hayırlı haber alırız leke ise yerleşme olabilir belki stres yapma inş iyi olacakÇıktı mı sonuç canım. Lekelenme falan var mı sende de
Ben elendim Malesef canım. Güzel haberlerle gelYok lekelenme adet olmadım hala inş hayırlı haber alırız leke ise yerleşme olabilir belki stres yapma inş iyi olacak
Yaaa bir dahaki ay üzmeyelim kendimizi bende sonuçta belli değil ama olacak stres yapma olur muBen elendim Malesef canım. Güzel haberlerle gel
Nasıl adet gibi oldu biraz bahseder misiniz ben de 1 Ağustos adet oldum beş gün sürdü bitti 18 ağustosta 4 gün süren bir kanama yaşadım ve son bitişi koyu afedersiniz çamur gibi bir renkle bitti acaba normal micanım kan testi ver. eğer yerleşme kanamasıysa dr hemen ilaç başlıyor. benim adet gibi oldu kanamam hala ilaç içiyorum. kanda çıkarsa hemen dr a git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?