pnr52

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
10
0
6
25
20 ağustos ovülasyon testinde pik gördüm 21 ağustos’ta yumurtlama oldu diye düşünüyorum bugün peçeteye 2 defa açık pembe leke geldi bir damla da iç çamaşırımda gördüm başka da gelmedi regl olmama 7 gün var hamilelik olabilir mi? Ufak ufak kasıklarımda ve belimde ağrı var ara ara oluyor. Regl mi hamilelik midir ?

Hamilelik sancısı da regl gibiymiş, bence çocuk olabilir. Erken gebelik testi yapmalısın bazılarında çıkıyormuş ya da en net cevabı kan verirsen öğrenebilirsin

20 ağustos ovülasyon testinde pik gördüm 21 ağustos’ta yumurtlama oldu diye düşünüyorum bugün peçeteye 2 defa açık pembe leke geldi bir damla da iç çamaşırımda gördüm başka da gelmedi regl olmama 7 gün var hamilelik olabilir mi? Ufak ufak kasıklarımda ve belimde ağrı var ara ara oluyor. Regl mi hamilelik midir ?
Olabilir cnm hersey mumkun bazen yumurtlama sonrasi gorulebiliyor ins yerlesmedir

Kanda kaç çıkmıştı değeriniz acaba, ben de 24-25 agustos pik gördüm 26 yumurtlama oldu sanırım ovülasyonda silikti çizgi çıktı o gün, heyecanlıyım gebelik testi yapasım geliyor sürekli😌

Kanda kaç çıkmıştı değeriniz acaba, ben de 24-25 agustos pik gördüm 26 yumurtlama oldu sanırım ovülasyonda silikti çizgi çıktı o gün, heyecanlıyım gebelik testi yapasım geliyor sürekli😌
Regle 6 gün kala 98 çıkmıştı
İnşallah çıkar ❤️

Hangi marka erken gebelik testi doğru sonucu veriyor? Hangisini kullanmıştınız?
Hiç hatırlamıyorum bir kaç çeşit alıyordum eczaneden
Belirtilerimden anladım birazda test yapınca silik çıkmıştı

Back
X