Yerleşme olabilir test yapmadan bilemeyiz bı test alıp yapın benceİyi akşamlar arkadaşlar
Adetimden 15 gün sonra dün akşamdan beri çok açık kahverengi leke geliyor ara bu yerleşme kanaması olabilir mi göğüs ağrısı ve hafif kasik ağrım var ilk defa böyle bişey yaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz bu ne olabilir
Salı gününe randevu aldım doktora gitcem çocuk istiyorum olmuyor korkuyorum test yapmaya hayal kırıklığı dan dolayıYerleşme olabilir test yapmadan bilemeyiz bı test alıp yapın bence
İnşallah yerleşme kanamasıdır güzel haberler alırsın inşallah haber vermeyi unutma güzel haberlerle gelirsin umarimSalı gününe randevu aldım doktora gitcem çocuk istiyorum olmuyor korkuyorum test yapmaya hayal kırıklığı dan dolayıinşallah yerleşme kanamasıdir
Acaba yumurtlama kanaması mı? Zaten yaklaşık 12 gün sonra yumurta olsa çatlasa döllenmesi 10 günü buluyor tahminiİyi akşamlar arkadaşlar
Adetimden 15 gün sonra dün akşamdan beri çok açık kahverengi leke geliyor ara bu yerleşme kanaması olabilir mi göğüs ağrısı ve hafif kasik ağrım var ilk defa böyle bişey yaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz bu ne olabilir
Ama bugün 3. Gün hala silince çok az bulaşıyor.peceteye canım ya bilmiyorum ki 5 yıldır istiyorum tüp Bebek falan yaptırdım.kalbi durdu geçen yıl inşallah bu kez vardırAcaba yumurtlama kanaması mı? Zaten yaklaşık 12 gün sonra yumurta olsa çatlasa döllenmesi 10 günü buluyor tahmini
Test yaptin mi hicAma bugün 3. Gün hala silince çok az bulaşıyor.peceteye canım ya bilmiyorum ki 5 yıldır istiyorum tüp Bebek falan yaptırdım.kalbi durdu geçen yıl inşallah bu kez vardır
Yapmadım canım korkuyorum çıkmazsa yine çok üzülüyorum doktora gideyim neyse o söylesinTest yaptin mi hic
Ya bnmde baya gecikmem oldu 5 gun gun dun lekelenmem oldu bugunde ilk gun test negatifti bidaha yapmadim ama bulantim vs var gecen ay kimyasal yasadim gene mi diye korkuyorumYapmadım canım korkuyorum çıkmazsa yine çok üzülüyorum doktora gideyim neyse o söylesin
İnşallah öyle değildir canim Rabbim yüzümüze baksın benim adetime daha 12 gün var benim adetim geçmeden 2 hafta varken geldi bu lekelenme benimki ihtimal düşük.gibi bilmiyorum.cok korkuyorum doktora bile gitmeyeYa bnmde baya gecikmem oldu 5 gun gun dun lekelenmem oldu bugunde ilk gun test negatifti bidaha yapmadim ama bulantim vs var gecen ay kimyasal yasadim gene mi diye korkuyorum
Swnde mi dusuk yaptin anlamadim cnm ya benim ki regl olabilir ama bilmiyorum gecen ay kimyasaldi diye bu sekilde geliyo olabilir ama bulantimi hic anlamadimİnşallah öyle değildir canim Rabbim yüzümüze baksın benim adetime daha 12 gün var benim adetim geçmeden 2 hafta varken geldi bu lekelenme benimki ihtimal düşük.gibi bilmiyorum.cok korkuyorum doktora bile gitmeye
Canım benim 5 yıldır Bebek istiyorum olmuyor geçen yıl tüp Bebek yaptırdım tutmuştu ama 9 . Haftada kalbi durdu bu seferde işte 2 Ekim'de adet oldum 2 gün geldi durdu cuma gününden beride çok silik bir şekilde leke geliyor göğüslerim de Ağrı'da çok bilmiyorum işte ne olduğunu canım yaSwnde mi dusuk yaptin anlamadim cnm ya benim ki regl olabilir ama bilmiyorum gecen ay kimyasaldi diye bu sekilde geliyo olabilir ama bulantimi hic anlamadim
N’aptınız doktora göründünüZ müCanım benim 5 yıldır Bebek istiyorum olmuyor geçen yıl tüp Bebek yaptırdım tutmuştu ama 9 . Haftada kalbi durdu bu seferde işte 2 Ekim'de adet oldum 2 gün geldi durdu cuma gününden beride çok silik bir şekilde leke geliyor göğüslerim de Ağrı'da çok bilmiyorum işte ne olduğunu canım ya
Yarına kaldı doktor canım ama bugün biraz baş dönmesi oldu benden korkuyorum neyden oluyorN’aptınız doktora göründünüZ mü
Merhaba son durum nedir?Yarına kaldı doktor canım ama bugün biraz baş dönmesi oldu benden korkuyorum neyden oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?